Saçınızı Kestirmemeniz İçin 3 Neden

Konu sahibi son olarak 2424 gün önce görüldü
Saçınızı kestirmeye karar verdiniz. Peki doğru zaman mı ya da gerçekten saçınızı kestirmenize gerek var mı? Sizlere yardımcı olmak adına saçınızı kestirmemeniz için 3 geçerli neden sıraladık...

1. Saçınızı kestirerek şekil vermekle uğraşmayın!

Şapkalar ve saç bantları, uzun saçınızın şekle girmemiş olduğu günlerde kurtarıcınız olur. Bunlara alternatif olarak saçınız uzun olduğu için şık bir atkuyruğu yapabilir ya da örebilirsiniz. Kısa saça şekil vermek zordur!​

dove_9d539f5f-719e-47a8-bd6c-b24f8c5c3829_1.jpg

2. Moda genelde uzun saçlara göre belirlenir

Örneğin bu sene uzun saçlarda örgü çok moda! Fakat sizin saçınız kısa ise onları öremez ve saç modasından uzak kalabilirsiniz.​

dove_5a2fabe3-d3b0-47c4-a113-2878a11ea717_1.jpg

3. Erkekler uzun saç sever

Erkekler kısa saçlı kadınlara göre uzun saçlı kadınları daha çok beğenirler. Bunun en belirgin nedeni ise feminen görünüştür. Evrimsel nedeni de uzun ve sağlıklı saçlara sahip olan kadının erkek tarafından genel sağlığının iyi olarak algılanmasıdır.

dove_7f9c8d81-c359-4218-88a4-1a85deb38f9c_1.jpg

kaçınızın resimlerdeki gibi saçı var kızlar? Kestirin karar verdiyseniz doğru karar kesitirin gitsin

3. Erkekler uzun saç sever

Erkekler kısa saçlı kadınlara göre uzun saçlı kadınları daha çok beğenirler. Bunun en belirgin nedeni ise feminen görünüştür. Evrimsel nedeni de uzun ve sağlıklı saçlara sahip olan kadının erkek tarafından genel sağlığının iyi olarak algılanmasıdır.

Bu genelleme de cidden baydı. Faullerim var ve ruj sürüyorum küpe takıyorum hatta saçlarım kısa saç kategorisine göre belki daha da kısa ama saçlarını sakın uzatma diyen erkekler çoğunlukta, nağğber?

2 numaralı saçlar bi zamanlar benimdi ♡

Tam da kestirme düşünürken bu konu hiç iyi olmadi

kel yapasim var bu gunlerde ya da kulak ustunden arkaya dogru kestirmek

Kisa sac daha modern ve guclu bi hava veriyo bence:hö:
3. Maddeye istinaden; benim sacim benim kararim xd

En güzel benim saçlarım :d
Ama ben de kısa saçın daha modern durduğunu düşünüyorum bana yakışacağını düşünmediğim için tercih etmiyorum :d

Artık saçlarımla barisigim boyamayi biraktigimdan beri hem uzuyor eskisinden parlak hem daha sağlıklı ne olursa olsun kestirmeyecegim.

Geri