saçı berbat kesen kuaföre yapılacaklar

Konu sahibi son olarak 643 gün önce görüldü
İlk erkekler arasında tabir '' Kasap '' lakabı takılır o adama ve genelde çevreye yayılır ki kimse gitmesin. Genelde erkekler pek takılmaz böyle şeylere,

O koltuğa oturup: "Kafana göre kes" deme rahatlığı.

Kellemi komple değiştirse hicbir şey yapmam.. cünkü cok elitim.. belki de köylü..

Screenshot_20210110_075906.jpg

küçükken köydeyken rahmetli dayım keserdi saçımı hep...
köyün beraberliğini yapardı...

Tavsiye almadan ya da bilinmeyen kuaföre gitmemek gerekiyor, olur da böyle bir durum yaşanırsa da iyi kesim yapan yerde düzelttirmek dışında yapacak bir şey yok.

kendi saç modelimi yarattım
yakıştı evet

Küçükken heves etmişim saçları kısa kesecektim ama toplanacak şekilde de olsun istedim.
Kesimler başlayınca gözlerimi de kapatıyorum bilerek bakmıyorum hayallerdeyim saçım şöyle olacak böyle olacak falan...
Bitince aynaya bi baktım sesim titreye titreye, hıhım güzel olmuş deyip eve gidip ağlamıştım.
Toplanmıyordu da küçüğüm sürekli fön de çekemiyorum bonus kafa gibi dolanmıştım.

Geçen sene de kardeşimin başına geldi kesim değil de boya. Biz heves ettik dedik biraz daha açalım saçları sarı kafa dolanalım....
Neyse hep gittiğimiz kuaföre gittik pinterestte beğendiğimiz fotoları gösterdik dedik bunu istiyoruz......
Başladık ikimiz benim renk eh işte tutar gibi oldu. Kardeşimin baya kötü oldu zerre alakası yok o fotolarla tonların alakası yok ve 23 yaşındaki kız oldu sana 35-40....
Gözleri doldu tabi ama hissettirmiyor anlıyorum bir şeyler ama ses etmiyor da neyse,
En son artık adam son dokunuşları yapıyor mimar selim bey edasında... Döndü kardeşime nasıl olmuş dedi.
Kardeşimin cevap BOK GİBİ OLMUŞ kajdsfksadkfjskdfgskdjf
orada koptu olay zaten ben de devreye girdim ne yaptınız kızın saçına bu gösterdiğimiz foto ile ne alakası var bunun vs vs neler neler....
Bir daha da adım atmadık oraya. Kardeşimin saçı da tekrar koyu renklere boyadık o sinirle....

Risk alıp bilmediğiniz yere gidiyorsanız o riskin sonucuna da katlanırsınız. İnsan içine çıkılır bir hal yoksa farklı tepkiler verilebilir ama bir de böyle deneyeyim diyip hiçbir şey yapılmayabilir de.
Yani, bilemedim hiç başıma gelmedi galiba, hatırlamıyorum.

Napican oturup aglarsin iste uzayana kadar.. shsjsm

Şükür şikayet gelmedi şimdiye denk ancak bizim baldız nedense 15 gün sonra enişte saçım yine olmamış diyor. Gizliden sesleniyor enişteme bedavaya getirebilirmiyim ama kusura bakma canım ben ablanla evliyim sülalesiyle değil.

Şükür şikayet gelmedi şimdiye denk ancak bizim baldız nedense 15 gün sonra enişte saçım yine olmamış diyor. Gizliden sesleniyor enişteme bedavaya getirebilirmiyim ama kusura bakma canım ben ablanla evliyim sülalesiyle değil.
Ay cani sag olsun demelisinnn. Cimri misin biraz.....

Geri