Saç ekimi nasıl yapılır?

Konu sahibi son olarak 3329 gün önce görüldü
bence body yap. daha iyi.

saçlarınız çok döküldüyse ve açılan dökülen saçlarınızın yerine saç çıkmıyorsa yaptırın bence. Zaten saç ekimi kalıcı çözüm. Ben çok ilaç bitkisel kremler falan kullandım ama açıklıklar hiç kapanmadı. 7 ay önce saç ektirdim. Doktorum Songül Alcı. gayette memnun kaldım. hala arada kontrollerime gidiyorum hala ilgililer ve tedavi sürecim hakkında sürekli bir şeyler sorabiliyorum kendilerine. Ün yapmış internette baktığınız birçok yer ilgilenmiyor ama Songül Alcı ve kibine gerçekten teşekkür ediyorum çok alakalılar. Artık saçlarım var ve sürekli kelliğimi düşünerek üzülmüyorum en basiti ve açıkcası özgüvenim geri geldi. vakit kaybetmeden saç dökülmenizz varsa ektirin derim.

Saç ektiren arkadaşlarım var memnunlar.

saçınız çok gittiyse ve rahatsız iseniz bence peruk alın.ama piyasada öyle abidik kubidik peruklardan değil.çok gerçekçi ve orjinal peruklar var.fiyatlarıda ona göre tabi.yine siz bilirsiniz benim düşüncem.

Yaptırırsan ekime yaptırmazsan Skyrim'e kadar. Skyrim oynamalısın ama saç ektirmeli misin? Bilemem dostum ben bunu bilemem...

:mks:​

Geri