kült ablası
Altın Üye
-
-
-
-
Saçlarımın çok dökülmeye başlaması ile denemediğim yöntem kalmadı. Bunlardan bir tanesi de yılan yağı idi. Yılan yağı öyle kolaylıkla bulunabilen bir yağ değil. Özellikle de bu işi insan umutları ile oynama boyutuna getirenler çok fazla sahte ürün piyasaya sürdü ve bu durumda biraz daha zor oldu gerçeğini bulmak. Bana arkadaşım getirdi. O yüzden içim rahat. Nasıl kullandığıma ve etkilerine geçmeden önce bir arkadaşımın bana bu ürünü önerirken kullandığı can alıcı cümleden bahsetmek istiyorum. Yengesinin de saçları çok dökülüyormuş biraz stresten bira genetik biraz da bakımsızlıktan. Ona da arkadaşları önermiş ve bir yıl boyunca düzenli kullanmış. Düzenli kullanım sonucu saçlarında ciddi oranda artık ve uzama fark etmiş. Şimdilerde ise hiçbir şekilde saçlarında dökülme olmuyormuş ve arkadaşımın söylediğine göre resmen saç fışkırıyormuş. Gelelim nasıl uygulandığına.
Ben özellikle tepe bölgeme 10-15 damla damlatıyorum ve ardından parmaklarımı kullanarak bütün kafa derime masaj yaparak uyguluyorum. 10 dakika boyunca masaj yapıp ardından da bekliyorum. En erken 1 saat bekletiyorum en geçte dayanabildiğim sürece 5-6 saat. Bekledikçe biraz kaşıntı yapıyor ama bu rahatsız edici değil. Çok hassas olan cildimde herhangi bir alerjik reaksiyona sebep olmaması benim en büyük şansım.
Sizler de yılan yağı kullanıyorsanız veya farklı bir bakım önerisinde bulunacaksanız bize yorum bırakabilir ya da soracağınız sorular varsa sorabilirsiniz. Bu arada eğer saçlarımı hemen yıkamam gerekiyorsa saçlarım için kullandığım havluyu başıma sarıp etkisini artırsın diye beş dakika boyunca fön makinesini kullanıyorum ve saçlarımı yıkıyorum.
Ben özellikle tepe bölgeme 10-15 damla damlatıyorum ve ardından parmaklarımı kullanarak bütün kafa derime masaj yaparak uyguluyorum. 10 dakika boyunca masaj yapıp ardından da bekliyorum. En erken 1 saat bekletiyorum en geçte dayanabildiğim sürece 5-6 saat. Bekledikçe biraz kaşıntı yapıyor ama bu rahatsız edici değil. Çok hassas olan cildimde herhangi bir alerjik reaksiyona sebep olmaması benim en büyük şansım.
Sizler de yılan yağı kullanıyorsanız veya farklı bir bakım önerisinde bulunacaksanız bize yorum bırakabilir ya da soracağınız sorular varsa sorabilirsiniz. Bu arada eğer saçlarımı hemen yıkamam gerekiyorsa saçlarım için kullandığım havluyu başıma sarıp etkisini artırsın diye beş dakika boyunca fön makinesini kullanıyorum ve saçlarımı yıkıyorum.