Saç Bakımı

Konu sahibi son olarak 1894 gün önce görüldü
Saç Bakımına önem gösteren var mı aramızda?

Saç dökülmesini önleyici ve saç çıkmasını uyarıcı bir ilaç arıyorum. Herkes Minoxil'i öneriyor. Deneyen var mı?

Herkesin saç tipi,vücudunda ki vitamin/demir eksiliği farklıdır.
Ben şampuan/bakım ürünü öneririm benim saçıma iyi gelen senin saçına iyi gelmeyebilir...
Bunun için öncelikle dermatoloji'ye gitmek en mantıklısıdır.

Ay resmen açmak istediğim konu sjfsdkçfnkçdj
Arkadaş hissedip gelmiş belli ki :p

Dermotoloğa gittim ben. Bir sürü test istedi. Testleri yaptırmak için tekrar gittiğimde 1300 küsür lira ücreti var dediler dedim şimdilik kalsın sdkfdksjf
bi iki öneri gelirse denerim belki, takipteyim :D

Ay resmen açmak istediğim konu sjfsdkçfnkçdj
Arkadaş hissedip gelmiş belli ki :p

Dermotoloğa gittim ben. Bir sürü test istedi. Testleri yaptırmak için tekrar gittiğimde 1300 küsür lira ücreti var dediler dedim şimdilik kalsın sdkfdksjf
bi iki öneri gelirse denerim belki, takipteyim :D
Nasıl....
Saç ekimimi yapacaklarmış...
Ben de gittim, solisyon demir ilacı ve vitamin verildi.
Ama şunu önerebilirim, doktorum da önermişti.
Dermaroller. Saça uygun iğne ucu 0,02/0,05 mm olanlar.. Eczanelerde bulunmuyor internetten bakabilirsin.
Saçın derisinde gözenek tıkanması olduğu zaman saç kaybı yaşanabiliyor. Bu iğne deri gözeneklerini açıp hava almasını sağlıyor

Nasıl....
Saç ekimimi yapacaklarmış...
Ben de gittim, solisyon demir ilacı ve vitamin verildi.
Ama şunu önerebilirim, doktorum da önermişti.
Dermaroller. Saça uygun iğne ucu 0,02/0,05 mm olanlar.. Eczanelerde bulunmuyor internetten bakabilirsin.
Saçın derisinde gözenek tıkanması olduğu zaman saç kaybı yaşanabiliyor. Bu iğne deri gözeneklerini açıp hava almasını sağlıyor
Sadece test içindi o fiyat bir de skjfhsdk
Dur bakalım araştırayım dermarollerı. Duymuştum ama hiç adam gibi baktığım söylenemez.
Teşekkür ederim <3

Geri