Sabri'nin golü sanal alemi salladı

• Kullanıcı bLood
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Konu sahibi son olarak 2606 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzaktan attığı isabetsiz şutlar sebebiyle zaman zaman eleştirilen Sabri Sarıoğlu'nun bu golü sonrası sosyal medyada Sabri fırtınası esti.

İşte onlardan örnekler...:D

-Çabuk 5 dkka içinde herkes kelimeyi şaHadet getirsin kıyamet was here D:D gölün adı Sabri Sarıoğlu :D

-Benim toplarımın ulaştığı yere, sizin hayalleriniz bile ulaşamaz. Sabri Sarıoğlu.

-Sabri Sarıoğlu ile 1 Nisan'a şimdiden girdik.. Şaka Gibi !

-1 nisan kendini erken hissettiriyor .Türk Telekom Arena'dan Sabri Sarıoğlu'nun gol attığı haberi geldi.

-Sabri Sarıoğlu bu gol ile seneye takımda olmayı garantiledi. Üzülsem mi, sevinsem mi bilemedim : )))

-Dağlara Taşlara SABRİ SARIOĞLU GOL attı

-Sabri Sarıoğlu'da gol attığına göre dünyanın sonu gelmiş demektir , ben ölmeye gidiyorum , sizleri tanımak güzeldi.

-"Gol atarım dedim dedim inanmadınız,bak noldu şimdi?" Sabri Sarıoğlu.

-Sabri Sarıoğlu taraftarlardan sonra oğlunu da korkuttu.

-Allah-u Ekber, Sabri Sarıoğlu gol attı o.0

-Bugün Türk futbol tarihinde bir dönüm noktasıdır. Ayarsız enerji Sabri Sarıoğlu topu kaleye isabet ettirdi

-Mayalar haklı çıklı 2012 dünyanın sonu, Sabri Sarıoğlu gol attı.

-Ben aslında pas atmak istemiştim. -Sabri Sarıoğlu

-Sabri Sarıoğlu bile gol attıysa siz bu sınavı hayli hayli geçersiniz!

-TFF'den açıklama: "Sabri Sarıoğlu'nun şutu kaleyi bulup gol olduğuna göre Galatasarayı daha fazla yormadan hükmen şampiyon sayıyoruz.."

-Sabri sarıoğlu Attığı golün şaka olduğunu yarın acıklayacakmış :)

Evet gol sevincide görülmeye degerdi. Merak ettigimse sanal alemden gelecek geyiklerdi :)

Maçı izliyodum nargile cafe'de. Sabri gol atınca herkesi bi kahkaha aldı toplulukdan çıkan sesler aynen şuydu

"Sabri attı lan valla alla alla sabri lan evet evet sabri" :D

:haha::haha: Bizimkiler bi bagırıyor ki koşş koşşş gole bak sabri gol attı die :haha: mucizevi bir olaymış sanki millet gözlerine inanamıyor :haha:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri