Sabrina

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Bu da Atvde idi sanırım. Hafta sonları koyarlardı hep. Hatta bu şey değil mi ya ? Acemi cadı Sjsjs

Bu Thalia ve Atv de oynamıştır bu dizi Sjsjs

Pokemon 1. Sezon gym 6
Gym type: Psychic
Çizgi filmde haunter iki sebeklik yapar Ash rozeti kapar, oyunda o rozeti almak için ananiz ağlar .
8 gym içinde net en zor olanı.

bunun yeni çekimi de yapıldı, iki bölüm izledim, beni sarmadı ama daha karanlık bir versiyondu, insan o renkli versiyonu arıyor.

images (11).jpeg

ve bir de audrey hepburn'ün aynı isimde bir filmi var. konusu bambaşka tabiki, cadılıkla alakası yok djdh ve sonra bu filmin 95 tarihli bir yeniden çekimi var ve hatta onda harrison ford oynuyor. veeee lsksj bir şey daha söyleyeceğim, bizim "bir istanbul masalı" da bunlaran esinlenilmiş. jenerik müzik yankılandı değil mi zihnniizde. hadi bakalım.

• Beğen
Tepkiler: ne
Acemi cadinin senaryo oldugu gibi Sabrinadan araklama. Guzeldi buda izlerdim arada kuzenimle.

• Beğen
Tepkiler: ne
bunun yeni çekimi de yapıldı, iki bölüm izledim, beni sarmadı ama daha karanlık bir versiyondu, insan o renkli versiyonu arıyor.

Ekli dosyayı görüntüle 53282

ve bir de audrey hepburn'ün aynı isimde bir filmi var. konusu bambaşka tabiki, cadılıkla alakası yok djdh ve sonra bu filmin 95 tarihli bir yeniden çekimi var ve hatta onda harrison ford oynuyor. veeee lsksj bir şey daha söyleyeceğim, bizim "bir istanbul masalı" da bunlaran esinlenilmiş. jenerik müzik yankılandı değil mi zihnniizde. hadi bakalım.
E bu sabrina şeytanlaşmış diğeri çok masumdu :(

Geri