ZiFiR
Platin Üye
-
-
-
-
-
[YOUTUBE]COSW-evEH0w[/YOUTUBE]
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
nan olmmm
sabriyi diyete çağır
ne diyetine :honk:
kulak burun boğaz
nan ben sana o sabriyi anlatmış mıydım :honk:
bugün kontrolü vardı, gelecek diye rüyama bile girdi ama gelmediler :dyg:
adamı kim bilir nasıl korkuttun veya ne dedinde gelmedi
nan olm adam otistik anlamıyor dediklerimi boğazıma yapıştı can güvenliğim bile yok sence o baskı altında ne demiş olabilirim :honk:
sen benim dediklerimi anlıyon mu yada tam tersi ?![]()
neler demişsindir neler hmm ok dediysen kork bence
ne demek istiyon nan sen bana
valla çocuk boğazıma yapışınca soyguna uğrayan bankacı gibi tamam ne istiyorsanız alın ama canıma kıymayın moduna geçtim ben ahahah
ayrıca senin karşında orta doğu ve balkanların en tatlı diyetisyeni duruyo taam mı :hih:
hastalarım beni çok seviyo küfretsem gelip sarılcaklar o derece :honk:
demekki çocuk tatlıya dayanamıyor hocam ortadoğu tam olarak neresi haritada göstertirmisin keşke hastalarının sevdiğini burda söylemeseydin kıskıskıs gülüyorum şuan
gösterip cehaletini yüzüne vurmucam .s.s
Allahın bildiğini kullardan neden sakliim, seviliyorum işte napak ölek mi asfalt mı kemirek .s.s
cehalet ne güzel şey sürekli öğreniyosun yaaaa :T:
hastalar ne yaptığını bilmiyor ondan seviyorelerasfaltı kemirmeyi öğretirsen iyi olur onuda bilmiyorum bak
öğreteyim de onu da ye :T:
o değil de bugün tartı yine bozuldu![]()
yenebiliyorsa yerim tartıda dayanamadı tatlılığına demekki git bi sadaka ver okut üflet kendine![]()
elimi neye atsam kurutuyorum ya, bugün teknik servisteki çocuk isyan etti eskiden bu kadar sık olmuyordu dedison bi haftadır 2 güne bir bozuluyor düşün
en sonunda ışık hızından daha parlak zekamla dedim arayalım müşteri hizmetlerini soralım sonra uzaktan bağlandılar bilgisayara da düzelttiler :p
sonra ben de olmasammm var ya dedim :honk: sonra çocuk yüzüme hmm ok'umsu bi bakışı fırlatarak attı ben de sustum :honk:
diyorum sana git biyerlere sadaka neyn ver
akıl fışkırıyo senden fışkıranları toplasak bizde bişeyler yaparız kesin
çocuğa noldu çocuğa?
maaşım yattı hesap numarası yolla sana sadaka yollucam :p
hangi çocuğa :honk: