Sabri reyizden akıl almaz hareket

• Kullanıcı ZiFiR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Medya ve İçerik
Konu sahibi son olarak 2128 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sen benim dediklerimi anlıyon mu yada tam tersi ? :D :D neler demişsindir neler hmm ok dediysen kork bence

ne demek istiyon nan sen bana :D
valla çocuk boğazıma yapışınca soyguna uğrayan bankacı gibi tamam ne istiyorsanız alın ama canıma kıymayın moduna geçtim ben ahahah :D

ayrıca senin karşında orta doğu ve balkanların en tatlı diyetisyeni duruyo taam mı :hih:
hastalarım beni çok seviyo küfretsem gelip sarılcaklar o derece :honk:

ne demek istiyon nan sen bana :D
valla çocuk boğazıma yapışınca soyguna uğrayan bankacı gibi tamam ne istiyorsanız alın ama canıma kıymayın moduna geçtim ben ahahah :D

ayrıca senin karşında orta doğu ve balkanların en tatlı diyetisyeni duruyo taam mı :hih:
hastalarım beni çok seviyo küfretsem gelip sarılcaklar o derece :honk:

demekki çocuk tatlıya dayanamıyor hocam ortadoğu tam olarak neresi haritada göstertirmisin keşke hastalarının sevdiğini burda söylemeseydin kıskıskıs gülüyorum şuan

demekki çocuk tatlıya dayanamıyor hocam ortadoğu tam olarak neresi haritada göstertirmisin keşke hastalarının sevdiğini burda söylemeseydin kıskıskıs gülüyorum şuan

gösterip cehaletini yüzüne vurmucam .s.s
Allahın bildiğini kullardan neden sakliim, seviliyorum işte napak ölek mi asfalt mı kemirek .s.s

gösterip cehaletini yüzüne vurmucam .s.s
Allahın bildiğini kullardan neden sakliim, seviliyorum işte napak ölek mi asfalt mı kemirek .s.s

cehalet ne güzel şey sürekli öğreniyosun yaaaa :T:
hastalar ne yaptığını bilmiyor ondan seviyoreler :D asfaltı kemirmeyi öğretirsen iyi olur onuda bilmiyorum bak

cehalet ne güzel şey sürekli öğreniyosun yaaaa :T:
hastalar ne yaptığını bilmiyor ondan seviyoreler :D asfaltı kemirmeyi öğretirsen iyi olur onuda bilmiyorum bak

öğreteyim de onu da ye :T:
o değil de bugün tartı yine bozuldu :D

yenebiliyorsa yerim tartıda dayanamadı tatlılığına demekki git bi sadaka ver okut üflet kendine :D

elimi neye atsam kurutuyorum ya, bugün teknik servisteki çocuk isyan etti eskiden bu kadar sık olmuyordu dedi :D son bi haftadır 2 güne bir bozuluyor düşün :D
en sonunda ışık hızından daha parlak zekamla dedim arayalım müşteri hizmetlerini soralım sonra uzaktan bağlandılar bilgisayara da düzelttiler :p
sonra ben de olmasammm var ya dedim :honk: sonra çocuk yüzüme hmm ok'umsu bi bakışı fırlatarak attı ben de sustum :honk:

elimi neye atsam kurutuyorum ya, bugün teknik servisteki çocuk isyan etti eskiden bu kadar sık olmuyordu dedi :D son bi haftadır 2 güne bir bozuluyor düşün :D
en sonunda ışık hızından daha parlak zekamla dedim arayalım müşteri hizmetlerini soralım sonra uzaktan bağlandılar bilgisayara da düzelttiler :p
sonra ben de olmasammm var ya dedim :honk: sonra çocuk yüzüme hmm ok'umsu bi bakışı fırlatarak attı ben de sustum :honk:

diyorum sana git biyerlere sadaka neyn ver
akıl fışkırıyo senden fışkıranları toplasak bizde bişeyler yaparız kesin
çocuğa noldu çocuğa?

diyorum sana git biyerlere sadaka neyn ver
akıl fışkırıyo senden fışkıranları toplasak bizde bişeyler yaparız kesin
çocuğa noldu çocuğa?

maaşım yattı hesap numarası yolla sana sadaka yollucam :p
hangi çocuğa :honk:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri