Sabit fikirli insan

Konu sahibi son olarak 3067 gün önce görüldü

Ne konuşulur,ne sohbet edilir hiç çekilmez dünyada ki amacı belirsiz insan tipi

Güncellenmek,her konuda fikirlerini esnetmek,değiştirmek ve yenilenmek olgularınan bi haber insan

- ham insan türü

- korkutulmuş insanların eylemleri

- "değişmeyen tek şey değişimin kendisidir" sözüne inat olsun diye yaşayan insan tiplemeleri

* Deveye hendek atlatma ihtimalinden daha düşük bir ihtimalle fikirleri değişecek olan insan grubu.

Bazı konular için üstüme alındığım başlık.

at gözlükleriyle dünyaya bakan insandır. hiç birşeyi sorgulamaz. körü körüne bakar. insana verilen en büyük nimetten neden mahrum kalır ki insan?

kendi doğrularından başka hiçbir doğruya bakış açısına önem vermeyen taş kafalı insan tipi

Bu tabiri ilk defa duyan her insanın artık o durumdan hemen sıyrılmış olduğunu zannetmesi de seçeneklerden bir tanesidir.

Bozuk plak gibi ayni seyleri tekrarlar. Konu hakkinda butun fikirlerini curutmus olsaniz dahi savundugundan vazgecmeyen modeldir.

O kişiye laf anlatmak tam bir işkence olur, uğraşmamak en iyisi

sabit fikirli bir insan olduğunu bildikten sonra , iki üç adım uzak durmak en mantıklısı kendi sinir sistemini zedelememek adına..

Çok kötüdür. Ne arkadaş ne eş olur. Konu ne olursa olsun kendinizi duvarla konuşuyor gibi hissedersiniz.

Bazen bazı konularda -herkes gibi- ben de sabit fikirli olabiliyorum. Yeniliklere dirençlidir ve alışkanlıklarından kolay vazgeçemez. Ve yeni bir şeyi kabullenmek bu tip kişiler için devrim gibi bir şeydir.

bazı konularda iyi
bazı konularda kötü

genel olunca şeyemedim

Peki ya insanın kendisi dışında herkese sabit fikirli damgası vurmasına ne demeli?

Geri