Sabahtan beri...

• Kullanıcı Zoe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Medya
Konu sahibi son olarak 3545 gün önce görüldü
banlarıyla meşhur technopattır kesin o zaman

1. Technopat'tan kelimenin sonuna . koymadım diye 2 günlük ban :D

2. SDN'de geyik yaptığım için 1 gün ban. Fakat adam bana gıcıklık olsun diye süresiz yaptı :D

Not : Technopat artık benim için bir hiç ;)

1. Technopat'tan kelimenin sonuna . koymadım diye 2 günlük ban :D

2. SDN'de geyik yaptığım için 1 gün ban. Fakat adam bana gıcıklık olsun diye süresiz yaptı :D

Not : Technopat artık benim için bir hiç ;)
teknopatta banlanmaya alıştık artık, bilgi olan yerde ben de varım banlandım diye bırakmam, bi soruya google aramasıyla cevap verdiğim için gereksiz mesajdan bizzat recep baltaş 3 ay verdi, ip değiştirip başka nickle girdim yapacak bişey yok

sdnde ise epey eskiyim, daha anlayışlı bir yer ama technopat kadar bilgi yok, yine de forum ortamı güzeldir, 9 senede hiç ban görmedim

teknopatta banlanmaya alıştık artık, bilgi olan yerde ben de varım banlandım diye bırakmam, bi soruya google aramasıyla cevap verdiğim için gereksiz mesajdan bizzat recep baltaş 3 ay verdi, ip değiştirip başka nickle girdim yapacak bişey yok

sdnde ise epey eskiyim, daha anlayışlı bir yer ama technopat kadar bilgi yok, yine de forum ortamı güzeldir, 9 senede hiç ban görmedim

SDN de nick'in ne? ben "goldteam34"

valla ben istemedim kendin söyledin :) hemşerimmişsin, hoşgeldin

Asker ve rüya. Ben görmedim ama, 5. sınıf bayan ses sanatçısı alaya gelir, birkaç şarkıdan sonra ep beraber o tempo tutulur. Hg ho

Asker ve rüya. Ben görmedim ama, 5. sınıf bayan ses sanatçısı alaya gelir, birkaç şarkıdan sonra ep beraber o tempo tutulur. Hg ho

"Rüya asker" Alaya getirirseler zaten girerim sorun yok ;) orijinal nick'im goldteam34 nick'im bana ait. Yani google'den bulmadım. Olm biz bf42 oyuncuyusuyuz :D

SIKINTI YOK! ALLAH YANIMIZ DA ;)

Geri