Sabahtan Akşama Kadar Tüm Gününü Kahvehanelerde Geçiren Erkek

F
  • Kullanıcı Fenerbahçe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Hiç anlam veremediğim ve yaka silktiğim erkek türü. Hiç mi işiniz yok, hiç mi bi tarafınız ağrımıyor?
Hatta bazen kahvaltıyı bile orada yapanlar var. Hiç gidilmesin demiyoruz da tüm gün yani! Karıları çalışsın onlar kahvehanelerde eğlensin, oh ne ala!

O erkekten hayır gelmez :p

Emeklidir büyük ihtimal.
Evde bütün gün oturup dedikodu yapan kadınla yarışan tipleride vardır

Sabahtan akşama kadar netin başından kalkmayan kişi ile aynı statüde olandır..:)

tembel, ekmek elden su gölden yasayan, üstündeki giysileri bile ondan bundan dilenen yada gasp eden, otlakci, adama ihtiyac oldugunda hep hazir olan.

hop

Sabahtan akşama kadar değilde bi alışkanlığım var arada bir sabahları 1 saatliğine mahallenin kahvesine gidiyorum yaşlı amcalarla sohbet etmek güne güzel başlamak için çok güzel oluyor :f

Daha konuya girmeden başlığı görünce girip "ben ben" yazayım dedim ulen bayağı bayağı aşağılamışlar yukarıda ki yorumlarda :D :D
Vaz geçtim demiyorum, ben arada öyle 2-3 saatliğine uğrarım.

Ama birde sandalyesini kahve dışına çıkarıp gelip geçenlere bakan erkek tipleri vardır , ki bunlar diğer tiplerden daha çok sinir tiplerdir.

Tabi sokakta oturup , gelip gideni izleyen ve geçenlerin herşeyi hakkında yorum yapan kadınlarda eşit derecede sinirdirler.

Memlekette var oyle bir kahve önünden gecmemek icin 20 dk uzun caddeden yürümek zorunda kalıyorum.

Ununu eleyip duvara asmış adamdır evdekilerin dırdırından ve erkek erkeğe sohbeti sevdiğinden arkadaşları ile olmak ister her şeyin fazlası zarar olduğu gibi bununda fazlası cebe ve sağlığa zararlıdır..

Uykumun en güzel saatlerinde kalkıp işe giderken heriflerin mesaisi çoktan başlamış oluyor.

Üniversite okuduğum şehirde bir hayli vardı kahvehane ve bazılarının adı kıraathane idi ki aslında kitap okunan yer demektir. Bir insanın sabahtan akşama kadar dumanaltı bir mekanda sürekli aynı araç gereçler ile vakit geçirmesi sohbet namına bir kelimenin edilmemesi, bugünlerin yaşanması için ülkem adına birkaç sebepten biri zannımca.

bakiniz amcam.
Boylelerinden Allah uzak tutsun .
Adam 1 gun bile calismadi suan emekli oldu babam sayesinde
Hala kahvede oturuyo beyimiz :D

Günümüz karı koca ilişkilerinden mütevellit evinde huzur olan adamdır.

Bkz. bir kadını mutlu etmenin yolları

Geri