Sabahları paça çorbası içmek

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Az önce bir arkadaşım kahvaltı da paça yediğini söyledi şaka mı bu önce kahvaltı yapılır ya bünyeye bu işkenceyi yapmazsın ya

Başarılı olmak zor,başarıyı sürdürmekse daha zor. Ben her gün paça kullanıyorum. Paça Ginseng G115 içeriyor. Gün boyu konsantre ve zinde olmalıyım böylece en zor eleştirmeni bile memnun edebilirim. Kendimi..
Paça, asla pes etme.

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Bende bi anormallik var ozaman Sjsjsj

Özellikle Antep’te/Adana’da yaşayanlar için son derece olağan, kısmen de lüks sayılabilecek bir eylem. Zaten paça seven insan için paçanın saati olmaz. Nitekim yoktur da. Sınavınız veya önemli bir toplantınız vs neyse varsa 1001 türlü kahveden daha etkilidir.

geçen gün sabah çorbacının önünden geçerken canım çok çekmişti. vaktim olmadığı için başka bir güne erteledim...

bu ülkede kahvaltısını lavaş arası isotla yapanlar var, katmerle güneşi selamlayanlar var her şey çok normal her şey… bu tip çorbaları da hiç içmedim, hayalimde çorbanın içinde küçük tavuk bacakları dolanıyor gibi bir şey var ondan üzülüyorum. afiyet olsun şekerler <3

Sağlıklı;d ama kahvaltıda nasıl içiyorlar;/

Ben paça normalde de çok sevmiyorum. Çok temiz, çok iyi yapılırsa belki…
Genelde gece alkol alanlar sabah paça içiyor.

Ben cok severim, arada sabahin altisinda da da icerim gecenin ucunde de, paca icmenin saati yoktur.

Genelde geceleri tercih ediyorum. Ay canım istedi şimdi ya of...

Geri