Sabahları güne neyle başlıyorsunuz?

Konu sahibi son olarak 975 gün önce görüldü
Çalışmıyorsam bira.
Bira iyi bir alkollü güne başlatıcıdır, hazırlar.

Dükkandaysam çorba.
Çorba iyi bir sıcak güne başlatıcıdır, doyurur.

Koşu ile selamlıyoruz..

Rutinim olan nadir konulardan ;

Kedim tarafından uyandırılırım. Mamasını veririm, suyunu tazelerim. Bir cafe au lait ekstra shotlı. Yanına bir sigara.

Sonra değişir gün işte ama burası sabit.

-05.30 uyanış yatakta bir kaç esneme hareketi, akabinde yere uzanıp 5x15 karın hareketleri 15-20 dklık.
-Hava güzelse koşu ya da direkt işe yürüyerek gitme.
-İşe yürüyerek gidilmediyse hızlı duş
-Kahvaltı (Salatalık + omlet genelde, dışarıda koştuysam mük. simit yapan bi pastane var 1 adet simit de alıyorum o zaman), takviyeler + ilaçlar bi avuc...en sinir bozucu kısım.
-Birim görevime göre giyim, ofis günüyse ilk işe ütü de eklenebiliyor.
-İşe gidiş, karton bardağa zifiri kahveyi aldiktan sonra ofise geçiş, Aysel abladan günlük akışı,randevuları dinleyerek başlayan yorucu bi süre ya da direkt sahaya gecip gergin bi atmosferle baslayan...

Ben çoraplarımı giyerek başlıyorum.

Ara sıra görüp güldüğüm bir yazı var.
"Yine öpülerek uyanmadık, çişimiz geldiği için uyandık."

• Kahkaha
Tepkiler: RK
karla başladım
bizim buraya gar yağmış

Eğer kaçırmadıysam namazla başlıyorum, kaçırdıysam kızımın ağlamasıyla uyanıyorum ve işte o günün hikayesi başlıyor. Bazen çok yorgun uyanıyorum ve bazen ise çok iyi hissederek. Nasıl uyandığım günümü etkilemiyor ekseriyetle.

Yeğenimin öpücüğü ile.Eğer şanslı ise gözüm kapalı oluyor.Şanssızsa gözüm açık oluyor ve öpücük manyağı yapıyorum.

Aga ben sabah uyanınca aşırı agresif oluyorum. Sağ kaş kalkık işe giderken biri benimle geliyorsa bile susacak. Sabah sabah kafam kaldırmıyor muhabbeti taaaa ki kahve içene kadar. Ondan sonra pammık gibi oluyorum.:D

telefona bakıyorum sjxn
sonra biraz daha uyuyorum
bazen söverek başlıyorum

kahveyle
geç kalkmışsam çayla

Bu aralar granül kahve 🤷

Geri