Sabahlamak

Konu sahibi son olarak 582 gün önce görüldü
Sabaha kadar herhangi bir aktivitede bulunmak [alkol kullanmak, arkadaşlarla okey oynamak, pijama partisi yapmak, dedikodu etmek, hayal kurmak, ağlamak, abur cubur yemek, sigara nescafe çay kola içmek, msnde ve Watsapp ta sevgiliyle yada arkadaşlarla sohbet etmek, mesajlaşmak, balkonda bahçede geceyi dinlemek seyretmek gibi uzayıp gidebilecek aktiviteler yada hiçbirşey yapmadan dış dünyaya kapalı bir şekilde gün ağarana kadar uyumamak

Eskiden cok yapardim. Artik sabahlayacak halim kalmadi. En kral 2 falan sonra kafayi gomup uyuyorum.

Universitede cok sabahlardim, sinavin oldugu gunlerde veya essay yazilmasi gerektigi zamanlarda. O gunlerden kalma bir mide sorunum var. Yas ilerledikce de bunyem hic kaldirmaz oldu. Bana iskence etmek istiyorsaniz, uykusuz birakin :D 3. Gun hakkin rahmetine kavusurum zaten :D

• Beğen
Tepkiler: Aze
Üniversite zamanları hiç sabahlamadim, geceleri kafam almıyor çünkü özellikle bir de uykum varsa. Genelde sabahları erkenden kalkıp çalışmaya başlardım. Ha sabahlama konusuna gelirsek itlik serserilik yapacağım zamanlar öyleydi msnde...

Audi quatro a8 aracımla sabahlamayı ve güneşin doğuşunu izlemeyi seviyorum özellikle yazlık mekanlarda. offf

Sağlık sorunlarından dolayı mecburiyet ya da eve geç geldiğim bir davet dışında bana göre bir durum değil çünkü gece uykusunu çok önemsiyorum.

Son 3 gündür hiç uyumadım sabahı sabaha ekledim ve başım çok ağrıyor :(

iki gündür uyuyorum.d
Diger günler 3 4 te uyudum hep

Uyku düzeninin bozulması neticesinde, kaçınılmaz olan.
Bu gece yapacağım.

Geri