Sabah Yürüyüşü

Konu sahibi son olarak 3607 gün önce görüldü
Çoğu insanın hep yapmak isteyip de bir türlü düzene tutturamadığı faaliyet. Buz gibi havada hızlı hızlı yürümenin verdiği mutluluğun yanında mahalledeki teyzelerle de dedikodu time yapabilirsiniz. :kiki::kiki: Hem yürüyüp hem de onlar gibi konuşabilmek pek kolay olmasa da denenebilir. :heyoo:

Sabah yürüyüşe çıkabilmenin belirli şartları vardır. Uyumadan evvel duş almalısınız, en geç 23:00'da uyumalı ve iş saatine 3 saat kala uyanmalısınız. Kalkar kalkmaz bir bardak soğuk su içip hemen dışarı çıkmalısınız. En fazla 45 dakika hızlı tempoda yürüyüş veya ağır tempoda koşunun ardından hızlıca eve dönüp duşa girmelisiniz. Duş en fazla 5 dakika sürmeli. Kurulanma işlemini kusursuzca halletmeniz gerekir. Ardından güzel bir kahvaltı yapıp, kahvaltı eşliğinde günün ilk haberlerini radyodan dinlemelisiniz.

Artık işe gitmeye hazırsınız...

Ben yataktan kalkip banyoya zor gidiyorum, o benim icin yeterli bir sabah yürüyüsü zaten fazlasini yapamam :D

En güzeli Emirgan-Baltalimanı sahilde, Nisan ayında yapılır..

İdman yerine keşke yürüyüş imkanım olsa :rolleyes:

Bazi seyler lukstur yapmak istersiniz ama hic yapamazsiniz. Sabah yuruyusu de bunlardan biri benim icin calistigimdan mutevellit hic yapamadigim bir seydir. Dusunuyorumda sabahin erken saatlerinde mis gibi havayi soluyarak, hizli bir tempoda yuruyerek, kulagimda kulaklikla hos olurdu.

Yürümeyi sevmem, sabah yürüyüşünü hiç sevmem, gereksiz.​

epic bi$ey haci ya, ustunde hafif biseyle cikacan sogugu hissetmek icin, yurucen kulaklik felan yok ama doganin sesini dinlicen oten kuslar felan, soyle bi 45 dkk yurusukten sonrada gel eve gune baslamaya hazirsin, her turlu tempo verici seylerden iyi gelir adama :kiki:

İnsan hiç tatilde sabah 7 de uyanır mi? Sırf bu yüzden Fethiye'nin sabah serinliginde kalkıp ovaciktan belcekiza kadar yürüdüm 1 hafta boyunca orman yolunda yoga yapan yaşlı teyzeleri görünce zaten kendimden utandım .

Hafta sonları da ancak Balat sahiline iniyor ordan eminönü,Karaköy yapıyorum ve buraları yürüyorum :liv:

Sık sık yaparım 30 dk, güzel oluyor. Fit kalmaya yardımcı.

Her sabah namazından sonra saat 6 gibi evden çıkıp yarım saatlik koşudan sonra yaptığım 1 saatlik yürüyüştür.

Saat 12-1de sabah yürüyüşüne dahil mi?

Akşam yürüyüşü tercihim. Erken kalkamiyorum

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Uyumak varken sabah yürüyüşe çıkmak ne demek, hem de erken saatte :T:

Geri