Sabah Uykum Ahmet Batman

Konu sahibi son olarak 3433 gün önce görüldü
Sabah Uykum

Belki bir kitabın aynı sayfasında ağlamışızdır. İşte bu haberimiz olmadığı halde dünyanın en güzel karşılaşması olabilir.

Ben anlam veremiyorum yani neden bittiğine değil madem bitecekti neden bu kadar hevesli başladık? Ben ikimizdeki bu hevese anlam veremiyorum. Ne oldu bize bilmiyorum ama iyi şeyler olmadığını çok iyi biliyorum. Ya çok yanlış zamanda karşılaştık ya da hiç karşılaşmaması gereken iki insandık. Biz neydik bilmiyorum. Sevgili desem değil aşık desem değil bildiğin rastlantıydık işte ondan öte gidemedik.

(Tanıtım Bülteninden)

Herhangi bir blog yazarının rahatlıkla yazabileceği şeyleri yazıp, bundan nasıl para kazanbilirim? sorusunun cevabını arayıp bulmuş bir yazarın saçma bir kitabımsı. Cümle biraz devrik oldu, hatta anlatım bozukluğunun da dibine vurduk. İşte böyle şeyler yazınca -anlaşılmayınca- içine biraz romantizm, üç tutam eski sevgili, 1 çay kaşığı gözyaşı: Soğuk Kahvem. Ve evet, sadece 1 sayfa okudum.

kitabın içinden tek kelime bile okumuş değilim ama eminim ki tek kelimeyle berbat bi kitap :d

Kendilerini kitap yazmis gibi gösteriyorlar ve bu suru insan da okuyor ya işte ben buna ölüyorum. .

Ahmet Batman diye biri zaten yok, tamamen ticari amaçla üretilmis bir kitap. Aldananlara acıyorum.
O kadar edebi kitapları bırakıp da popüler kültür kitaplara maddi kazanç sağlayanlara üzülüyorum doğrusu.

300 küsür sayfayı üşenmeden nasıl dolduruyorlar? İşte bunu hiç anlamıyorum. jadşfjaşljaşd

Geri