Sabah uyandınız ve tanımadığınız biriyle evli olduğunuzu öğrendiniz. Ne yaparsınız?

Konu sahibi son olarak 2559 gün önce görüldü
Genelde evli çiftler öyle düşünüyor bir süre sonra. Ben sanırım bu kadını ya da adamı tanımıyorum diye. Evlilik kumar işi, tanıdığını düşündüğünüz insan bile tanıdık gelmeyebilir bir süre sonra. Bi de evlilikte keramet var, Allah bir yastıkta kocatsın ne diyelim.

Genelde evli çiftler öyle düşünüyor bir süre sonra. Ben sanırım bu kadını ya da adamı tanımıyorum diye. �� Evlilik kumar işi, tanıdığını düşündüğünüz insan bile tanıdık gelmeyebilir bir süre sonra. Bi de evlilikte keramet var, Allah bir yastıkta kocatsın ne diyelim.

Buna benzer bir yorum yazmaya gelmiştim. huri benim yerime de söylenecek olanı söylemiş (:

Konu ile ilgili aklıma bir hikaye geldi .
Bir gün yayınımda anlatırım insallah.
Şimdi burada yaz yaz bitmez ))

14183069015489a5554565b_big.jpg

Hoş bi' karı hanımefendisiyse ortama uyum sağlarım, aksi tahtirde ben benden çıkarım. Belanın ta kendisi olurum. Fonda anında Azer Bülbül çalmaya başlar.​

Forumsal ın Linklenmesi ( Satın Alinması ) Sonucu IRCFORUMLARI.Com.tr ye Gelen Üyelerimize Sormak Gerek :D

İçki de kullanmıyorum, bu nasıl oldu? Birisi kolama içki mi karıştırdı?

Bana içirdikleri şeyi nereden temin edebileceğimi sorarım
demek ki çok etkili

Bu baslik anca uyumadan önce amnezi gecirmem demektir.

bu soruları normal kafada bir insan türetemez, torbacınızın telefon numarasını verir misiniz ?

Hahahahahahahhakajajajaj basarım 62527 doları boşarım öğlene doğru aghagahahahshsjh sonra bir nikah daha ahgaahjajahaha sonra da 76362 dolar daha basar akşama doğru bir daha boşarım ahahahahjajajajahah

Geri