Sabah sabah geren durumlar

• Kullanıcı VERA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 3 gün önce görüldü
Yanlışlıkla çalınan zilden daha çok geren bir durum yok benim için .

bu konu ayak kokar birazdan, kokmadan ben de vera hanım gibi zilden, alarmdan gideyim... gereksiz telefon da olabilir... gerçi uyanmak beni başlı başına geriyor, kendi rızamla uyandığım güne kadar bu böyle...

İstediğim zaman uyuyabilme gibi bir özelliğim olduğu için sabah uyanmalarda gerilmiyorum.
hatta çoğu insan telefonunu sessize alırken ben almıyorum.
gece bildirimlerinde uyanmayı sevmiyorum.
beni hiçbir şey germiyor :(

Banyodaki ıslak paspasa basmak tam işe geç kalmışken ıslanan çorabı değiştirmek der susarım..

Su ve elektrik kesintisi diyeceğim ama düşündüm de ben bunlara hep geriliyorum.....

8.30 dan sonra uyandıysam hiçbir şeyi yetiştiremeyeceğim hissi oluyor bende
Sanki gün bitti, deli miyim neyim

Yüksek sese geriliyorum.

bizim sabahımız 12 civarları ama yine de sayılır. annemin kapıyı açıp hadi kalk ekmek almaya git değişi beni çok yıpratıyor. fırın yakın her şeyi ayarlayıp prenses oğlunu öyle kaldırsa bu gerginlik olmayacak.

10 gün izindeyim pamuk gibiyim.. Hayat güzel, böcek güzel bak kuşlar uçuyor ahahaaass

Benim gibi her daim gergin olan insanlar için çok önem arz etmez.

Sabah erken kalkacak olmak kadar gerici bir durum yok maalesef.

Acele işim varsa ve tanıdık birilerine denk gelip konuşmak zorunda kalmazsam sorun olmuyor. Gerilmek değil de geç kalmanın verdiği huzursuzluk diyebilirim.

Tatilken kargalar kahvaltısını etmeden ayağa dikilip erken kalkman gereken zamanlarda sıcacık yataktan çıkmak istememen bence…

Kalkıp işe gitmek. Hadi iş kavramını buldunuz anladık, kim erken kalkıp işe gidelim dedi? Kim kim kim????

alarm çalmıştır ve sen telefonu tutup müdahale edemiyorsundur, çünkü elin uyuşuk ve hissizdir, ekranı kaydıramıyorsundur bilee

Trafikte adeta yolumu gözleyen kırmızı ışık :emoji_unamused:

Geri