Vay ...... Kusura bakma moruk bilmiyordum. En son ulkeyi ayaga kaldiran muhammed karikaturu mevzusundan mi? Acaba...karikatürü paylaşalım, silin diye uyarı gelirse o zaman silelim dedim
o iş öyle olmuyomuş :d
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Vay ...... Kusura bakma moruk bilmiyordum. En son ulkeyi ayaga kaldiran muhammed karikaturu mevzusundan mi? Acaba...karikatürü paylaşalım, silin diye uyarı gelirse o zaman silelim dedim
o iş öyle olmuyomuş :d
çok öncesinden bi ara twitterda da konuşulmuştu karikatüristler bunu para kazanma yolu yapmış :dddVay ...... Kusura bakma moruk bilmiyordum. En son muhammed karikaturu mevzusundan mi? Acaba...
Bu karikatur cok eski. Yigit ozgur artik cizmiyor diye biliyorum jashhshhdçok öncesinden bi ara twitterda da konuşulmuştu karikatüristler bunu para kazanma yolu yapmış :ddd
Teliften kaynaklı yasak gelmisti geçen sene kaçırmışsın demekki orayı gençBu karikatur cok eski. Yigit ozgur artik cizmiyor diye biliyorum jashhshhd
Alla alla benim bizzat dergide calisan arkadasim var ama hic bole yapmiyor cocuk.
Sagol ehtiyarTekliften kaynaklı yasak gelmisti geçen sene kaçırmışsın demekki orayı genç
Ayran nadir içtiğim şeylerden birisi sabah sabah hiç yani )
Sana da günaydın lefty <3 bu saban kelebekler pır pır ediyor kalbimde ppSıcak havalarda vücut sıcaklığını dengeler.
Sayılır hatta çok daha faydalı olacaktır.Kefir içiyorum, sayılır mı?