sabah programlarındaki kürcü hocalar

Konu sahibi son olarak 296 gün önce görüldü
sabahları evde olduğum için televizyonda bol bol denk geldiğim, "prof dr" titrini alınca halkımız tarafından tıp doktoru zannedilen sabah programı müdavimi kürcü hocalardan bahsediyorum. bu tarz kişilere güvenmediğim için kürlerini hiç uygulamadım ama dikkat ediyorum hepsi "allahın izniyle, allah izin verirse, inşallah, şifayı allah veriyo" falan gibi kelimeleri bol bol kullanıyolar. kardeşim sen bilim adamısın, ilahiyat profesörü değilsin. niye iki lafından birini allah'a getiriyorsun? ver tavsiyeni git. dediklerini uygulayıp şifa bulan var mı bilmiyorum, belki gerçekten faydalı şeyler anlatıyorlardır. insanların birçoğu da saygı duyuyor bu hocalara ama ben açıklamalarını bilimsellikten uzak bulduğum için asla güvenip uygulayamam sanırım.

Saraçoğlu dediğin sekilde konusuyor genelde. İnanan insanla için şifa Allah'tan gelir uygulananlar vesiledir bu sebeple kullaniyor sanırım tabii samimi ise. Samimiyet büyük problem malum.
Annemin bel fittiği için bazı yağlar ile masaj yapiyorum su an bir ay sonra tekrar yazarım ise yarayıp yaramadığını ;d

Anadolu cahillerini iyi kekledi.

images

Evet geberdi. Andbsnsb
Kendi hazırladığı kürler sebep oldu diyorlar. Shdbsh

hiç unutmam sivilcelerle boğuştuğum lise döneminde annem yeni bir kür öğrenmiş. bir bardak sirkede bir çorba kaşığı çörek otu kaynatıp soğutmuş, gece yatmadan önce yüzüne süreceksin kesin çözümmüş dedi. bir hafta boyunca bozuk zeytinli poğaça ve esnaf lokantası karışımı egzotik bir aromayla gezmiştim... (FAYDA ETMEDİ)

Geri