Saat 02:25 Buharkent tarafına gökyüzünden parlayarak inen ve Patlayan bir nesne düştü

Konu sahibi son olarak 9 gün önce görüldü
Bu ışığın yukarıdan aşağı düşüş hali gibi görünüyor ama hemen akıllara Kahramanmaraş merkezli depremde de aynısı olmuştu algısı geliyor. O gece depremi yaşayan biri olarak Maraş’ta görülen ışık -yine izledim- yerden yukarı doğru çıkıyor. O gece yaşanılanları hiç bir geçe unutmayacağım ki uyanık olan kolluk kuvvetlerinden duyduğumuz kadarıyla bir ışık patlaması ve ardından etrafı yerle bir etti. Kıyametin koptuğunu hissetmiştik. Son günlerde Türkiye geneli olmayacak yerlerde (Erzurum, Konya)depremlerin olması ve ilgililerin deprem yorumunun artması ki son olayda deprem bilimcilerin İstanbul’u terk etmesi korkutuyor.

iki gün önce patlama olmayan bir benzerini gördüm, uzun bir süre kayıp gitti. bu ara düşüyorlar.

kısa zaman da patlıycaz bizde bakalım ne zaman

Son gördüğümde 17 Ağustos depremi olmuştu. Umarım yaşamayız aynı günleri

thor asgardtan kaçıyordu ellam

Kamil Bey, nöbetinizin hakkını veriyorsunuz. Başka bir gezegenden bizleri izleyip halimizle eğlenen, durun şu Türkiye ve Kamil ile biraz alay edip 2 taş atalım diyen zeki yaşam formları olabilir mi acaba…

Meteor yağmuru var ve 12 sinde saatte 120 ye yakın görünecek deniyor

İlk defa görülmüş bir gök cisiminin adlandırılması yapılırken o gök cisimini ilk defa görüp duyuran kişinin adı verilir. 02.25'te görülen bir gök cismini 02.27'de kamuoyu ile paylaşarak ulvi bir görevi yerine getirmiş oldunuz Kamil bey. Müsadenizle ben artık bu cismi bundan sonra kamil0850 adıyla anacağım.....

Kamil Bey, nöbetinizin hakkını veriyorsunuz. Başka bir gezegenden bizleri izleyip halimizle eğlenen, durun şu Türkiye ve Kamil ile biraz alay edip 2 taş atalım diyen zeki yaşam formları olabilir mi acaba…
Demedim mü dış minnaklara dikkat diye :) nankörlere ikaz lambasıydı o. Daş yağacak desem atıyorsun diyecekler emme bende yalan da yok hilafta.... Heppiniizi love :)

Yalova'dan görülmüş sayfalarda paylaşılmış:=)
Vallahi o kadar parlaktı ki "AHA dedim,
Aydın Buharkent'e gökten servet yağıyor. Bu arada biliyorsunuz değil mi Nadir elementler olması bakımından, NASA tarafından paha biçilmez değerlerde satın alınıyor. ( Büyük ihtimal bunu okuyan kişiler artık hep Başı Dik yürüyecek malum gökyüzüne bakacaklar hahaha)

"buharkent" yazmissin, benim aklim otomatik olarak ozbekistan'in taskent sehrine gitti. SHIT, YECUC VE MECUC ZAMANI GELDI MI YA diye bir brrrr oldum. gecenlerde "tuncer / gizem avcisi" youtube kanalinin son videosunu da izlemistim. yasadigimiz zamana bakin ya. ya ben hep deccal, yecuc mecuc, hz isa olaylarina kadar gidiyorum :' gelmeyin daha ya. masum bir meteor yagmurundan devam. pls. bu da ne kadar masumsa artik

Geri