s7 hızlı şarj olmuyor ?

• Kullanıcı amber
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Ya arkadaşlar normalde 90 dakikada tam şarja ulasan Samsung Galaxy s7 telefonum , 2 gündür yavaş şarj ediyor.
Ayarları kurcalayayım dedim.

Şimdi normalde burada hızlı şarj özelliği açık. Ama ben kabloyu takar takmaz böyle oluyor.

E bildirim panelinde de hızlı şarj yazardı. Ama artık kablo şarjı yazıyor ve şarj olması saatler sürüyor.
Sorun nedir acaba ?

Ne acelen var :T:

ya ben okula giderken 1.5 saat yol gidiyorum. Gidiş geliş oldu mu sana 3 saat? oldu. E bi de 4.5 -5 saat okul var. en az 8 saatim dışarıda geçiyor zaten. Bana şarj dayanmaz , çabuk tükenir , evden de hep aceleyle çıkarım , benim hızlı şarj özelliğime tekrar kavuşmam lazım :aeg:

Çok açıklayıcıydı amber arkadaşımıza teşekkürler :p
Vardır anlayan birileri bi yarın olsun yardımcı olurlar muhtemelen :D

Şarj aletiyle alakalı bendede aynı sıkıntı vardı şarj aleti Lxım sorun çözüldü.

O kadar para verip s7 aliosunuz birde orjin sarj alin :D

Sarj takılıyken telefonla uğraşmak oyun falan oynamak zarar veriyor sanırım bataryaya.

@amber telefonla çok isim olmadığı icin dikkatimi çekmemişti sarj olayi ama simdi bende baktim ayarlara sarja takinca hızlı sarj kapaniyor.Netten bakinca bu yaziyi buldum
"telefonunuzda hızlı şarjı kullanabilmeniz için, orijinal Samsung Adaptive Fast Charger özelliğine sahip şarj cihazı veya* Qualcomm'un*Quick Charge 2.0 özelliğine sahip bir şarj cihazı kullanmanız gerekir. Piyasadaki normal*şarj cihazları, telefonunuzu sadece normal hızda şarj eder."
Bende ki yalniz note 5 ve sarj aletim muhtemelen degisti ilk zamanlar oluyordu simdi olmuyor=) sarj aleti alirsan o yaziya dikkat et yada bir arkadasindan denersen belki sorun çözülür .

O kadar para verip s7 aliosunuz birde orjin sarj alin :D

orjinal şarj aleti kardeşim zaten :D

Sarj takılıyken telefonla uğraşmak oyun falan oynamak zarar veriyor sanırım bataryaya.

ya ben o gün baya bi nette dolanmıştım şarjdayken , hatta şarjda olmasına rağmen düşüyordu :/ ama ilk defa o gün yaptım işte tek seferde mi bozuldu :D

@amber telefonla çok isim olmadığı icin dikkatimi çekmemişti sarj olayi ama simdi bende baktim ayarlara sarja takinca hızlı sarj kapaniyor.Netten bakinca bu yaziyi buldum
"telefonunuzda hızlı şarjı kullanabilmeniz için, orijinal Samsung Adaptive Fast Charger özelliğine sahip şarj cihazı veya* Qualcomm'un*Quick Charge 2.0 özelliğine sahip bir şarj cihazı kullanmanız gerekir. Piyasadaki normal*şarj cihazları, telefonunuzu sadece normal hızda şarj eder."
Bende ki yalniz note 5 ve sarj aletim muhtemelen degisti ilk zamanlar oluyordu simdi olmuyor=) sarj aleti alirsan o yaziya dikkat et yada bir arkadasindan denersen belki sorun çözülür .

dediğim gibi yarın deneyeyim , ama elimdeki şarj aleti zaten telefonu aldığımızda kutusundan çıkan orjinal şarj aleti , sanırım ömrü bitmiş artık :aeg: teşekkürler =)

Kuzey teşekkürler =)

Tek seferde olmaz herhalde. :D
Ben hep öyle yaptığım için herkes yapıyordur diye düşünüyorum. Yapmıyormuymuş. :nee:
Tel yeni mi? Ya benimki asus ben de ilk aldığımda hemen dolduruyordu sonra öldü şarjı dedim kesin hunharca kullandım diye oldu çok üzerinde durmadım.
Olmadı bi servise göster garantisi bitmediyse.

Tek seferde olmaz herhalde. :D
Ben hep öyle yaptığım için herkes yapıyordur diye düşünüyorum. Yapmıyormuymuş. :nee:
Tel yeni mi? Ya benimki asus ben de ilk aldığımda hemen dolduruyordu sonra öldü şarjı dedim kesin hunharca kullandım diye oldu çok üzerinde durmadım.
Olmadı bi servise göster garantisi bitmediyse.

ya 90 dakikada şarj olduğu için yapmıyodum ben xd
Aralıkta bir sene olacak tam işte.
Hıı garantisi bitmedi ama kabul edeceklerini sanmıyorum xd yarın erkenden bana yine yollar göründü desene sjdjdjjd

Telefonunu uçak modunda sarj etmeyi denemelisin.Ayrica kablonun uçları tam olarak temas etmiyor olabilir.Iyice kontrol etmelisin.

Geri