S4'te Var,iPhone 5'te Yok

Konu sahibi son olarak 3770 gün önce görüldü
Galaxy S4'ün kıskandıran 9 özelliği!

iPhone 5 sahipleri ceplerini çok seviyor olabilir ama S4'ün bu 9 özelliği kıskanılmayacak gibi değil.

iPhone 5'in sorunsuz bir cep isteyenler için çok akıcı bir deneyim, sezgisel, kullanımı basit bir kullanıcı arayüzü ve fazlasını sunuyor. Ancak iPhone 5 kullanıcılarının bazıları, Samsung'un şu anki en iyi cebi Galaxy S4'ün bazı ayrıcalıklarını kıskanmıyor değiller. İşte iPhone 5'te olmayan, Galaxy S4 sahiplerine özel 10 kıskandıran özellik.

1. iPhone 5'in depolama alanını bir bayt bile genişletmeniz mümkün değil. Galaxy S4'ünüzün depolama alanını bir microSD kartıyla 64GB daha artırmanız mümkün.

2. iPhone 5'in 4 inç'lik ekranı, Galaxy S4'ün 5 inç'lik ekranının yanında küçük kalıyor. Aradaki fark yaklaşık 2.5 cm.

3. iPhone 5'in kamerası peş peşe çekim, çift kamera kaydı ve sesli fotoğraflar gibi özellikleri desteklemiyor.

4. iPhone 5'in sunduğu konuşma süresi 8 saat. Galaxy S4 ise tek şarjla 14 saat konuşmanıza izin veriyor.

5. Galaxy S4'ün ekran çözünürlüğü 1920x1080. "Retina" ekranlı iPhone 5'in çözünürlüğüyse ise 1136x640.

6. iPhone 5'i HDMI üzerinden TV'nize bağlamanız mümkün değil. Galaxy S4'ünüzdeki microUSB portu, HDMI görüntü çıkışını destekliyor.

7. Galaxy S4'te bulunan kızılötesi sensörü sayesinde onu bir uzaktan kumanda gibi kullanabilirsiniz. iPhone 5'te böyle bir özellik bulunmuyor.

8. Galaxy S4'ün üzerinde basınç ölçmeye yarayan bir barometre, nemölçer ve termometre bulunuyor. iPhone 5'te bunların hiçbiri yok.

9. Galaxy S4, ARM Cortex-A15 çekirdekleri ve yardımcı grafik işlemcisiyle geliyor. iPhone 5, işlem gücünde S4'ün gerisinde kalıyor.

Ee güzelmiş İphone'a tek rakip Galaxy S4 he? aferin Samsung'a:p

Daha iphone 5 i 2500 TL den başlıyor 6 çıksa bile hemen alamaz millet :D
Ama o İphone 5 i nasıl nasıl alıyor bu millet... nasıl alıyor hayret ediyorum ben şurda 3 gündür telefoncuları geziyorum hala uygun bişey bulamadım gerçi var tam bütceme göre bişey ondada ızcık zorlancam..:D

Ama o İphone 5 i nasıl nasıl alıyor bu millet... nasıl alıyor hayret ediyorum ben şurda 3 gündür telefoncuları geziyorum hala uygun bişey bulamadım gerçi var tam bütceme göre bişey ondada ızcık zorlancam..:D

Baza işini bitirdikten sonra ben iphone 4S almayı düşünüyorum zaten bakalım kısmet biraz zorlanacağım ama elimizdekinden iyidir :D

Baza işini bitirdikten sonra ben iphone 4S almayı düşünüyorum zaten bakalım kısmet biraz zorlanacağım ama elimizdekinden iyidir :D
Ne işi Ne işi ???Gregg banada o işden ayarlasana valla bak Araba alcam tel alcam yani masraf çok bildiğin gibi değil:D

Ne işi Ne işi ???Gregg banada o işden ayarlasana valla bak Araba alcam tel alcam yani masraf çok bildiğin gibi değil:D

Yatak ve baza kızım benim yatak eskidi ve artık iş giysilerimden ötürü diğer kıyafetler sığmıyor :D

Note2de aynen boyle arkadaslar dusunen var ise almayi kesinlikle almalsnz harika bi tlfn note 2 ve s4

Yatak ve baza kızım benim yatak eskidi ve artık iş giysilerimden ötürü diğer kıyafetler sığmıyor :D
Ha bende yedek işe girceksin sandım İphon almak üçün:d dicektim banada bi iş ayralasan ya sezonluk olsun bende arabamı alayım bari :D
Note2de aynen boyle arkadaslar dusunen var ise almayi kesinlikle almalsnz harika bi tlfn note 2 ve s4
kanka bu reklam için kaça anlaştın şirkettle doğru söyle,sen bişeyi beğenmezsinde ondan didimm:D

Ha bende yedek işe girceksin sandım İphon almak üçün:d dicektim banada bi iş ayralasan ya sezonluk olsun bende arabamı alayım bari :D

kanka bu reklam için kaça anlaştın şirkettle doğru söyle,sen bişeyi beğenmezsinde ondan didimm:D

Kanka uzun suredr hc bi tlfnda dikis tutturamadm ama note 2 harika yani massallahi var cok memnunum tamam biraz kaba ama kullansli guzel harika sirkete sesleniyorum bu reklamim karsiliginda ceolarnz beni aramali yani .d.d.d

ßaşak note 2 güzel ancak Android sistemi İOS sistemine oranla daha yavaş ondan S4 düşünüyorum :D Sonya Selahattin ile Vasfiye teyze gibi cıncık satarız artık pazarda tövbe esf :zuha:

Kurtarmaz mı ayıp ettin turistlere satak zengin oluruz valla come come come my sister came cıncık skullcap :zuha:
Bak sonra boşa kürek sallamıyak da Greggg?:D Arabamı da alabilirsem bu sezonu açak bir an önce:D yazı sahilde çalışarak da geçirmek varmış kaderde ee napak artık araba bidenede Telefon için neler yapılmazmış pehhh:D Sen arapları çekersin bende Almanları İngilizleri İtalyanları :D

Geri