S.a

Konu sahibi son olarak 4575 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Estetika sana hoşgeldin diyim ben :p Hoşgeldin nasılsın ama gidicem sen cevap yazana kadar :p
Xerath sanki ban kötü yani bak bende buradan banlandım :) hemde 2 kez sadece adminler kötü oluyor evet benide banladıkları için sevmedimm onları hepsini b,irden :p sende öyle yapıyorsun sanırım :)

Sevgili peri beni az çok tanırsın kimseye bir saygısızlığım olamaz. Susuyor olmam kabullendiğim anlamına gelmez, gereken yerde gerektiği şekilde kendimi savunmasını da bilirim. İra'nın günlüğüne haftalar önce yazdığım yazı yüzünden sevgilisi gelip bana kız arkadaşımı ayartma diyor bende bi alakam yok yazdığım mesaj yüzünden rahatsızsan özelden uyarırsınız yazmamam için bu yüzden beni banladılar. İraya rahatsızsan yazma desen yazmazdım olay buralara gelmezdi sevgili uyar diyorum. Bana gelen cevap o benim sevgilim o ne yaparsa doğrudur yanındayım oluyor. Ben arkadasım diyip konustugum tek insanda ya xerath yapmaz öyle şey demiyor

Bunlar olduktan sonra da kimse bana dürüstlükten adaletten bahsedemez. Adalet ya vardır ya yoktur. Ahmete var mehmete yok olmaz, Estetikayıda banladılar. Çok konusma senide banlarız demeye getirdiler bir saat sonra banı açıldı kimseden ses soluk yok. Sana yapılan haksızlığa susmam başkasına da susmam. Bu gün senin kapına dayanan yarın benim kapımada dayanır.

Konunu kirlettiğim için kusura bakma dostum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri