‘Rüzgar esti, hamile kaldım’ dedi! Polis soruşturma başlattı!

Konu sahibi son olarak 1203 gün önce görüldü

Rüzgar esti, hamile kaldım’ dedi! Polis soruşturma başlattı!​

Endonezya polisi çok ilginç bir iddia üzerine soruşturma başlattı. İddiaya göre genç bir kadın ani bir cereyandan kaynaklı olarak hamile kaldığını söyledi.

‘Rüzgar esti, hamile kaldım’ dedi! Polis soruşturma başlattı!

Genç kadın ‘rüzgara maruz kaldıktan’ bir saat sonra bebeğini dünyaya getirdi.

Endonezya’nın Batı Java eyaletinde yaşayan 25 yaşında Siti Zainah olay yaşandığında oturma odasında olduğunu söyledi.

“İkindi namazını kılarken secdeye vardım. O sırada aniden bir rüzgar esti. Rüzgarı vajinamda hissettim” diyen genç kadın bu olaydan 15 dakika sonra karnında bir ağrı hissettiğini ve karnının giderek büyüdüğünü iddia etti.

Genç kadının hamile kalma yöntemi kulaktan kulağa yayılarak insanların ilgisini çekmeye başladı.Yerel yöneticilerin de kulağına giden olayın ardından genç kadını evinde ziyaret ettiler.

Yaklaşık üç kilogramlık bir kız bebek dünyaya getiren anne ve bebeğin sağlık durumunun iyi olduğu kaydedildi.

Genç kadının bir çocuğu olduğu ancak eşinden 4 ay önce ayrıldığı belirtildi.

Bu devirde rüzgara bile guvenilmiyor valla kadinin kizin irzina geciyor :)

Gülmeyin. Polis soruşturma açar. Savcılık adli tabibe "bir insan rüzgarla gebe kalabilir mi" diye sorar. O da "ya bırak allasen" der.

Her şey rüzgarın esmesiyle başlıyor zaten..
rüzgar esti kapıyı carptım..
rüzgar esti alıp başımı gittim.. rüzgar esti diyeti bozdum.. rüzgar esti ayrı eve cıktım.. rüzgar esti aradım fln..
Yani bir rüzgar esmesiyle bunlar oluyorsa hamile de olunur...

rüzgar yakından esmiş olabilir
incelesinler

çocuk erkek doğmadığına göre ilahi bir el değmemiş.
birisi yel gibi hızlı esmiş..

Gavs hazretleri öyle bir üfürmüş ki Endonezya’ya kadar uğramış

Şimdi almanca da rüzgar yani der Wind neden maskulin anlıyorum. Rüzgar bir kadını hamile bırakacak kadar erkekmiş.

Doğum nasılsa mucizevi bir şey dedikce gülünü çıkarttılar jxjxj

Polis rüzgâra mı soruşturma başlatmış? :emoji_thinking:

sirketin orada cam kirilmisti "lan bu cam nasil kirildi" diye bakarken ruzgar eski gozume cam parcasi girdi.. ameliyat gecirdim anasini satayim... ruzgardan hersey beklenir

Geri