rüzgar erkoçların kız istemeye gitmesi

• Kullanıcı Oggy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🕒 Konu sahibi 14 saat önce aktifti
biz isteyemedik bari sen iste rüzgar reyiz, hayırlı olsun. :cici:

,LJi0wE38sU6UFvESiYFCkA.jpg

ayyy çok yakısıklı allam yarabbim öle oturt karşına izle :pppp şey onun şey oluyo mudur şey işte :pppppp

Sakal bıyık da çıkmış.

allahsız tosba banlı mı soruma doktor olarak cevap virseydi :pppp

Hayirli ugurlu olsun mu denir ne denir ? O degil de dunyaya erkek olarak gelmislere resmen meydan okuyor, bu nasil bir yakisiklilik boyle >)))

Gerdek dediler geldim.
Nasıl olcakmış sahi?

Rüzgar, kadınken sevgilisi olmus muydu acaba? Olmussa, su konudaki resimi görünce acaba ne hissetti :T:

Gerdek dediler geldim.
Nasıl olcakmış sahi?

:nee::nee: İra başka bir şey merak etmiş midir

Rüzgar, kadınken sevgilisi olmus muydu acaba? Olmussa, su konudaki resimi görünce acaba ne hissetti :T:

Düz mantık olarak düşünürsek ben kendisine emret komutanımda oynarken hayrandım ama erkek olduktan sonra eski halini görünce bile hiç bir etkilenme olmuyor artık beyin şartlıyor sanırım.Eski erkek arkadaşı içinde durum böyledir sanırım

:nee::nee: İra başka bir şey merak etmiş midir

Düz mantık olarak düşünürsek ben kendisine emret komutanımda oynarken hayrandım ama erkek olduktan sonra eski halini görünce bile hiç bir etkilenme olmuyor artık beyin şartlıyor sanırım.Eski erkek arkadaşı içinde durum böyledir sanırım

Valla Fernando aklıma düşürdü
Yoksa ben aslaaa.. Hayatta aklıma gelmez yani.
:dyg:

Çok yakışıklı çünkü yüzü gözü hala minicik kibar kız hatları xd

Sözlük kurallarını alt üst eden olay :D

Artık bir babayiğidin çıkıp rüzgar erkoçlar ve cinsel organı sorunsalını tüm çıplaklığıyla masaya yatırması gerekiyor. Adamla ilgili her konu organına indirgendiğine göre anlıyoruz ki forumun bu açıklamalara ihtiyacı var.

İnstagram da takipteyim.
Like yapıyorum her paylasimi:u1:
Çok tatlılar mutlu olsunlar.
Nasıl şey yapacakları da kimseyi ilgilendirmemeli :liv:

nasıl şey yapacakları bizi ilgilendirmez ama merak ediyor insan

zaten amacı reklam olmak sanırım başka beklentisi olacağını pek düşünmüyorum :sleep:

uzuv mu diktirecek acaba diktirirken seçim hakkı veriyorlarmı woooah bah bu iyiymiş maşallah bunu dikelim ?

Geri