Rüyaya inanır mısınız?

🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
Pek inanmam ama bazen rüyada gördüklerim gerçek oluyor geçen BJK fb maçının skorunu gördüm rüyada doğru çıktı vay be

ben de 3 defa yaşadım bu olayı
Kendimi süper güçleri olan biri falan sanmıştım ama değişen bişey olmadı ://

rüyam da metro girişinde turnikeye akbilimi okuttugum vakit bittigini görmüştüm.
uyandıgım da işe giderken, akbilimi okuttugum vakit bakiyenin yetersiz oldugunu söyledi
kahinmiyim acep

İnanmıyorum fakat gece gördüğüm bir rüy'A beni ziyadesiyle üzdü, etkiledi. Yatağımdan naçiz ve beyaz vücudumla bedbaht bir şekilde kalkmak zorunda kaldım. Daha halen niye kıydın kendine diye üzülüyorum teyze için.

Güzel bir rüya ise evet :d

Benim ruyalarim genelde sacma sapan oluyor bir anlam ifade ettiklerini sanmiyorum ama yine de kotu ruya gorunce anlatmaktan cekınıyorum.

Bi akrabamız var, kadının rüyasında gördükleri genelde çıkıyor bi ara annemin altınlarını nereye sakladığını görmüş anneme anlatmış annem eve geldi şey diyor, çok kolay yere saklamışım her halde baksana neşe rüyasında görmüş deyip altınların yerini değiştirmişti... :gamer:

rüyam da metro girişinde turnikeye akbilimi okuttugum vakit bittigini görmüştüm.
uyandıgım da işe giderken, akbilimi okuttugum vakit bakiyenin yetersiz oldugunu söyledi
kahinmiyim acep

Seni görmek ne güzel.
Neredesin ibid?

Her rüyaya inanmam, her inandığımda da rüya görmem.
Genellikle film /dizi tadında senaryoluktur.
Onun dışında gerçek hayata dair gördüğüm rüyalar da illaki çıkar.
Kötü rüyaların premsesiyim

Gördüğüm şeye inanirim..

Rüyalara inanmam da çoğunlukla hatırlamam da ama bazen bir rüyanın etkisinde uyanırım ve bu beni endişelendirir.

Rüya deyince aklıma geldi.
Sabaha karşı dalmışım, balkonu yıkarken ayağım kayıyor balkonun dışında asılı kalıyorum, hadi biri buna tabir vursun.:liv:

Ben ne zaman açtım bu konuyu pıhhh

Geri