Rüyanın İçinde Rüya Görmek

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
kabus görürsünüz mesela uyanırsınız , oh be rüyaymış diyerek ama uyandığımız yerde bir rüyadır oysa, orada da güzel seyler olup uyandığımızda rüyaymış yaa kadar gerçekti diyerek üzülünce farkederiz..

yorucu bir sey aslında ama katmanlı rüya derim buna , bi karışıyor algılar ama lazım her bünyeye (:

Him evet görüyorum bazen ama hep olumsuz mesela birinin öldüğünü Rüya olduğunu biliyorum farkındayım uyanıyorum orda da eski bir evin içinde çocukluğum oluyor.
Rüya alemim epey detaylı ve yorucu bazen de yaşayacağım şeyleri görüyorum ve korkuyorum

Bir kere öyle bir rüya gördüm çok korkutucuydu ama. Uyandım hastanedeyim diyorum ne oluyor rüya olmalı bu bi şey hatırlamıyorum ne olduğuna dair gibi şeyler düşünüyorum sonra gözümü kapattım yine uyandım ve sahilde çimenler arasında uyandım dedim ne alaka ya ahahha çimlerin kokusunu aldığıma yemin edebilirim o sıra. Sonra diyorum ya imkansız neredeyim ben elimle yere vurdum ve yine uyandım yine hastane... dedim bitkisel hayatta miyim ben ne oluyor hfjddhs sonra yine gözlerimi kapattım ve yatagimdayim... çok korkmuştum yalan yok. Özellikle o cimleri unutamıyorum.

Aslında reele de yansiyan bir rüya görmüştüm üç harflilerin düğününe katılmıştım ama o rüyamda gördüğüm renkler pazar evler o yeri ben asla kartpostallarda dahi görmedim Rüya gibi rüyaydi gerçekten okadar güzel kızlar vardı ki taktigi takilar bir ışıltı gibi görünüyordu o düğünde çok mutluydum.

Sabah kalktığımda ellerim hep kına idi önce anlamaya çalıştım korktum sonra netten bakınca onlarnn düğününe katıldığımi anladım. Dünya tuhaf bir yer :)

Çoğu zaman rüya gördüğümü anlıyorum ben.
Güzel bir şey gördüğüm zaman 'Üff keşke rüya değilde gerçek olsaydı' diyorum rüyada -.-

2 kez oldu her ikisinde de 3 kez uyanıyorsun yeter artık döneyim diyorsun sonuncusunda nihayet dünyaya dönebildik.

Elm sokagi kabusunda vardi bu kavram. Ruya icinde mi yoksa disinda mi bilemezdi kurban ve defalarca uyanirdi ruyalar icinde. Cocukluktan benim kafamda yer eden urkutucu bir seydi.
Cocukken boyle bir sey yasadim lanet film yuzunden. Ama bu yaslarda ruyamis gercekmis umursamiyorum artik. Zaten artik ruyada gormuyorum.
Sanirim 1 yil olmustur

Esref ruya .....yiyim nahshbsvvs

”You were in that dream that I was dreaming
I was dreaming in a dream” evet bu başlık, bu güzel şarkıyı hatırlattı.

Başıma gelmedi hiç sanırım. Uyanıp tekrar uykuya daldıktan sonra -etkisinde kaldığımdan olsa gerek- aynı rüyanın ya da kâbusun devam etmesi, tekrarlaması sıkça başıma gelmişti ama.

En sevdiğim sözümü yazayım bayılıyorum buna..
“Belkide yaşadıklarımız birer rüyadan ibaretti..Ölüm ise uykumuzu bölen sonsuz bir kabus.”

Geri