Rüyanda korkup uyandığın oluyor mu?

• Kullanıcı Han
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Soru - Cevap
Konu sahibi son olarak 588 gün önce görüldü
1673870643787.png

Çok fazla kabus görüyorum ne yazık ki, en kötüsü de korkuyla uyandıktan sonra kalkıp su ve sigara içip geri yattıktan sonra kabusum kaldığı yerden devam ediyor.

Evet en son kara çarşaflılar beni alıyor yukarı aşağıya uçuruyor lan durun napıyorsunuz demeye kalmadan aşağı yukarı çekiyorlar konuşturmuyorlarda en son biri bıçakladı kurtuldum ölünce Sjsjsj
Ay bunu yazarken neden kahkaha attım ya

bu rüyalar cok değişik bişey ya bazen okadar gerçek çi rüyalar görüyorum ki uyandigimda yoo yoo olamaz diyorum bu bi araştırılsın bence
nasi bukadar qercekci olabiliyor yaaa anlatsam gerci anlatamam xd neyse inanilmaz bir durum gerçekten

Dün gece 3 defa kabusla uyandım ablam yeter be noluyor falan dedi artık. İşin komigi çok etkilenmiyorum.. bağırıp uyanıyorum, tekrar dönüp yatıyorum, tekrar bağırıp uyanıyorum ve tekrar uyuyorum.. böyle devam ediyor sjxjs
En son derin uykuya dalmışım bu sefer de kredi kartım ele gecirilmisti -35 bin falan harcama yapılmıştı ben de polise haber edecekken mafya falan evimi basiyor. sadece balkona çıkma iznimiz var djdkdnd ne alaka balkon bilmiyorum. Balkondayken üst komşuya nasıl durumu caktiririmin planını yapıyorum kendimce..
O değil bir de uyandım diyorum oh be rüyaymış. Dönüp yattim rüyamda aslında rüya olmadığını her şeyin gerçek olduğunu falan gördüm bu sefer.

Ben hic kabus görmüyorum ya,ilginč.
Realdekiler yetiyo zahar.

Korkuyorum, korkmaktan ziyade uyandıktan bi 5 dk sonra ağlama krizine giriyorum.
En son 2 hafta önce yaşadım bunu.

İçmediğim sürece kabus görmüyorum. Hep güzel rüyalarım oluyor bu aralar

Uzun bir süredir olmuyor ama evde koşmalarım meşhur benim. Uyanıyorum bir iki tur atıp yatağıma dönüyorum. Sabahta anlatıyorum bi kabus gördüm bıdı bıdı falan. Bir keresinde de fare aramışım evde ama hatırlamıyorum.

Deprem filan oluyor uyanıyorum. Rüyamda yani.

Geçen seneki depremden birkaç ay önce, devasa bir alevli hortum her yeri yaka yıka geliyor ve bizim eve yaklaşıyordu, burada kesildi ürüyam.
John Martin in kıyamet tablolarından farksızdı.

Bunu babama anlattım sabahleyin, çok alkollüydüm,

Osman Ünlü tadındaki babam,

İşte oğlum, Allah sana bir mesaj veriyor, artık şu içkiyi filan bırak"

dedi hemen, fırsat bu ya, durur mu Şencan amcanız.

Bilmem olabilir.

Aklıma şey geldi yine ajshdmshshdfjfj
Gece sayıklayarak uyandım ve hatırladığım tek şey “külott, külot üş milyon” kadhskshdfhdjxgxgdbcbvc

Korkarak değil ama kötü hissederek uyanırım daha çok

Sinirli uyandığım günler oluyor, rüyamda kimle kavga ediyorsam artık.

Rüya kontrol uzmanı online ..

Uzun zamandır kabus görmüyorum. Korkup uyandığımı hatırlamıyorum.

Oldu bir kere. Niye hatırlatıyorsunuz bunları şimdi?

Hıhım,sonrasında yanımdaki 1.80 boyundaki kucağında kırmızı kalp olan ayıcığıma sarılarak uykumun bölündüğü yerden devam ediyorum.

Geri