ruyamdaki yaratigi resmetmek isteyenler?

🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
anladigim kadariyla bu tarz paylasimlar yapmak icin dogru forum degil burasi artik:p en azindan slash'in paylasimi sevindirdi. climax & hosgeldinharunabi, tesekkur ederim size de^^ bir nevi aradigimi buldum gibi. topicte sordugum diger soru unutulabilir #topicclosed

Son düzenleme:
anladigim kadariyla bu tarz paylasimlar yapmak icin dogru forum degil burasi artik:p en azindan slash'in paylasimi sevindirdi. climax & hosgeldinharunabi, tesekkur ederim size de^^ bir nevi aradigimi buldum gibi. topicte sordugum diger soru unutulabilir #topicclosed
Kimin ne düşündüğünün bir önemi bulunmuyor çünkü burası genel bir platform ve gönlünce her konuda yazabilir, konu açabilir ya da soru sorabilirsin. Senin açtığın konuları benim gibi keyifle takip edenler var. Herkesin ilgi alanı farklıdır.

Bence tam yeri burası. Burası Hindistan gibi, ne tür insan arıyosan var. Hiç çekinme istediğin konuyu aç derim.

Sen Mardin'e gelsen bir yere seni goturebilirim. Tüm bunlara güzel cevaplar bulabileceğiniz. Mesela ben öyle yaparım sonra zihin pat diye açılır. Burda bu kadarlık cevap vereyim ben. Çok değişik bir rüya. Manası derin.

Bizim elemanlarin yorumlari ruyadan daha ilginc ajsnndnjdhd
Time , karma ve anuyada ben tesekkur etmek istiyorum burdan ajsjbx

Nereden başlasam, nasıl bitirsem bilemedim. Umarım rüya yorumu yağmuruna tutulmam bu posttan sonra. Bir zamanlar rüya ilimlerini de içeren bir tür eğitimden geçmişliğim var. O sebeple birkaç tavsiye vermek istedim. Rüyada size çok açık bazı uyarılar ve açık bildiriler var. Fakat bunları duymak için hazır olduğunuzu sanmıyorum. Tavsiyem rüyalarınızdan kimseye bahsetmemeniz. Bu konuyu silmeniz çok yerinde olacaktır. Karar sizin. Her şey gönlünüzce olsun, Allah korusun.

Nereden başlasam, nasıl bitirsem bilemedim. Umarım rüya yorumu yağmuruna tutulmam bu posttan sonra. Bir zamanlar rüya ilimlerini de içeren bir tür eğitimden geçmişliğim var. O sebeple birkaç tavsiye vermek istedim. Rüyada size çok açık bazı uyarılar ve açık bildiriler var. Fakat bunları duymak için hazır olduğunuzu sanmıyorum. Tavsiyem rüyalarınızdan kimseye bahsetmemeniz. Bu konuyu silmeniz çok yerinde olacaktır. Karar sizin. Her şey gönlünüzce olsun, Allah korusun.
tesekkur ederim (amiiiin).
bttt: ''sence neyi sembolize ediyor?'' sorusunun cevabini tam olarak senden okumak isterim iste. farkli bir platformda da paylastim. orada cizimini sormadim, daha cok sembolik/mitolojik anlami konusuldu/tartisildi. ben de elbette ruyanin mesajini aldim biraz. ayni zamanda ilham verici buldum (sanata dokelim gormusken :d). unutmamak icin yazdim, cizdim, baskalarin da uzerine dusunmesini istedim. ruya ilmi egitiminden gecmis birisi olarak, bahsettiginiz bu acik uyari ve bildirileri nedir ve nasil yorumlarsin? eger yazmayi secersen, bana bir kac konuda yardimci olmus olursun.

Son düzenleme:
haberlerde ve sosyal medyada kılıçdaroğlu'na nasıl maruz kaldıysam adam rüyama girdi. markette sebze seçerken karşıma çıkıp birleşe birleşe kazanacağız diyordu.
benim rüyayı da bir yorumlarsak.

Kim sirri biliyorsa, onun icin sevinin.

Yalniz, güzel konu.
@xasthur,Dali kiskanirdi seni görseydi.

Geri