ruyamdaki yaratigi resmetmek isteyenler?

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
ruyamda gordugum o yaratigi cizmek icin, forumdan yardim alayim mi? :d o zaman ilgi duyanlar icin kalemler ve defterler ellere. eminim bazilarinizin fantazisi ve cizim yetenegi iyi. belki de bu gordugum yaratigi bir yerlerden taniyorsunuz. butun bildiklerinizi veya akliniza geleni yazabilirsiniz bu yaratikla ilgili. sembolik, mitolojik ve akliniza ne gelirse. neyi resmediyor sizce?' sorusunun cevabiyla olabilir mesela. kim bilir boyle bir yaratik filmlerde resmedildi bile. oyleyse yazin. gormek isterim.

Uyarı: eglenceli ve makara bir konu olabilir, sadece asil konuyu unutmayin. simdiden gelen bazi "komik" yorumlarin uzamasini dusundukce, sokun onu agzinizin icine gibi hihi sorri. yani kibarca soyle diyeyim, bu yorumlar topicte daha baskin olmamali. ilgi duyarak cizim yapanlari gorelim, geri kalani makara, eglence ve bos post olabilir :emoji_angel:

yaratigin goruntusu:
-ikiz kardesler. biri kiz, biri erkek. cocuksu goruntuleri var. gozleri bombos bakiyor. bembeyazlar. bu ikiz kardes hem yakin arkadas, hem sevgili (evet, ruyamda kendilerini sevisirken de gordum)
-her birinin vucuduna yesil, buyuk ve guclu bir yilan yapismis, sarmalamis. bu yilan o kadar sıkı sarmalamis ki vucudu, ayakta duz durmalari imkansiz. bu yuzden bu ikiz kardeslerinin durusu/yurume/hareket/ilerleme sekli, orumceklerle benzer.
-ikiz kardeslerinin ruhlari ve bedenleri kontrol altinda. vucutlarina sıkıca sarili olan yilan her bakimdan faydalaniyor kendilerinden.
-bu yaratik, aksam oldugu vakit ortaya cikiyor ev icerisinde. merdivenlerde olsun, dolap olsun, once orada yokken, orada olusuyor ve cikiyor, harekete geciyor. urkutucu ve tuhaf gorunmelerine ragmen zararsiz duruyorlar.

nette bununla ilgili aratma yaparken, "ikiz" yazdigim zaman sadece iki kafali yilan cikiyor, veya iki kafali insan. gordugum bu degildi. bu ikiz kardeslerinin her birinin kendilerine ait bedeni vardi. her birinin bedeninde de kendilerine "ait" yilan vardi.

hedef olacağım, hoş sözler de gelmeyecek büyük ihtimal ama olsun. thalassa kaç yaşına geldin nelerle uğraşıyorsun diyen oluyor mu çevrende? merak ettim.

"ilgi duyarak cizim yapanlari gorelim, geri kalani makara, eglence ve bos post olabilir"

yorumum boş post kategorisinde, ona göre.

hedef olacağım, hoş sözler de gelmeyecek büyük ihtimal ama olsun. thalassa kaç yaşına geldin nelerle uğraşıyorsun diyen oluyor mu çevrende? merak ettim.
ilgi alanim diyelim. soruna cevap: ne zaman ilgi alanima giren herhangi bir seyden bahsetsem, tepkiler oyle olabiliyor, he.

Sende benim gibi farklı rüyalar görüyorsun demekki. Abi bildiğin Hollywood bilim kurgu filmi gibi rüyalar görüyorum bazen. Yok uzaylı işgaliydi, yok paralel evrendi. Resim çizme yeteneğim olsaydı denemek isterdim ama malesef yok. Konuya ara sıra geri gelip çizim yapanlara bakmak isterim. Hayırlı işler iyi günler.

Hasmetmaaplari bir emir vermis. Icabet etmemek olur mu awkw jajsbhdh
Geri kalanlarin makara yapmasi icinde bagisladiginiz ve konuya istiraklerini sagladiginiz icinde ayrica minnettariz hasmetmaaplari.
Bana diyorlardi , forumun en egolu kizina neden thls yazdin diye..
Kajsjdjdjdjdjjd
Neyse , ornek de verelim bari hazir izin vermissiniz kiymetli hasmetmaaplarimiz.
Kimetsu no yaiba'dan iguro aklinda kalmis olabilir. Ayrica kendisi resit olmadigi halde mitsuriyi arzulamaktadir.
Obanai_colored_body.png

Narutodan orochimaru da olabilir
Orochimaru_%28Naruto%29.jpg

Ve son olarak one piece'den Boa sisters'larda olabilir.
images (7).jpeg

neyini resmetcez bunun
neden böyle bi rüya gördün

• Hehe
Tepkiler: ne
neyini resmetcez bunun
neden böyle bi rüya gördün
ne bilim neden gordugumu karma. ilginc buldugum icin, bu gordugumu bir konuda da kullanmak istedigim icin (bir hikayede gecen karakter olarak), insanlara verdigim yaratigin ozellikleriyle nasil bir sey canlandirdiklarini, cizim yetenegi olanlarin ise nasil bir sey ortaya cikaracaklarini gormek istedigim icin, bu topic iste;

gerci konuda gordugum kadariyla yapay zeka da pek netlestiremiyor bu goruntuyu. hizli ve kotu bir cizim olarak sunu buraya birakayim. boyle bir seydi:
1749298305764.png

• Wow
Tepkiler: W
ne bilim neden gordugumu karma. ilginc buldugum icin, bu gordugumu bir konuda da kullanmak istedigim icin (bir hikayede gecen karakter olarak), insanlara verdigim yaratigin ozellikleriyle nasil bir sey canlandirdiklarini, cizim yetenegi olanlarin ise nasil bir sey ortaya cikaracaklarini gormek istedigim icin, bu topic iste;

gerci konuda gordugum kadariyla yapay zeka da pek netlestiremiyor bu goruntuyu. hizli ve kotu bir cizim olarak sunu buraya birakayim. boyle bir seydi:
Ekli dosyayı görüntüle 112476
Berserk mangasinda boyle bir sahne var. Ama okumus olacagini zannetmiyorum.
images (8).jpeg
images (9).jpeg
images (11).jpeg
images (10).jpeg
Manga_E219_Guts_Restrained.png
images (12).jpeg
images (13).jpeg
images (14).jpeg

çizgi filmine bunu eklememişler
Animesinde yok evet. Zaten manga bir cok ulkede yasakli. Gerci simdi turkiyede turkce cevirili ciltleri satilmaya baslandi.
Ama animeler ile mangalar arasinda bunlar hep vardir. Shounen mangalarda genel de anime versiyonlarinda cikarilan sahneler yada hizli gecen sahneler olabilir.
Ornegin berserk de engisizyon iskence odasi vardir. O sahne mangada detayli ama animede karartilmis sekilde 3-4 saniye gosterilir.
One piece , naruto , bleach gibi buyuk animelerde de boyledir. Mangalari daha detaylidir.
Mesela bir uzvu kesilmisse mangada animede kopmamis ama yarali gosterilir vs

ruyamda gordugum o yaratigi cizmek icin, forumdan yardim alayim mi? :d o zaman ilgi duyanlar icin kalemler ve defterler ellere. eminim bazilarinizin fantazisi ve cizim yetenegi iyi. belki de bu gordugum yaratigi bir yerlerden taniyorsunuz. butun bildiklerinizi veya akliniza geleni yazabilirsiniz bu yaratikla ilgili. sembolik, mitolojik ve akliniza ne gelirse. neyi resmediyor sizce?' sorusunun cevabiyla olabilir mesela. kim bilir boyle bir yaratik filmlerde resmedildi bile. oyleyse yazin. gormek isterim.

Uyarı: eglenceli ve makara bir konu olabilir, sadece asil konuyu unutmayin. simdiden gelen bazi "komik" yorumlarin uzamasini dusundukce, sokun onu agzinizin icine gibi hihi sorri. yani kibarca soyle diyeyim, bu yorumlar topicte daha baskin olmamali. ilgi duyarak cizim yapanlari gorelim, geri kalani makara, eglence ve bos post olabilir :emoji_angel:

yaratigin goruntusu:
-ikiz kardesler. biri kiz, biri erkek. cocuksu goruntuleri var. gozleri bombos bakiyor. bembeyazlar. bu ikiz kardes hem yakin arkadas, hem sevgili (evet, ruyamda kendilerini sevisirken de gordum)
-her birinin vucuduna yesil, buyuk ve guclu bir yilan yapismis, sarmalamis. bu yilan o kadar sıkı sarmalamis ki vucudu, ayakta duz durmalari imkansiz. bu yuzden bu ikiz kardeslerinin durusu/yurume/hareket/ilerleme sekli, orumceklerle benzer.
-ikiz kardeslerinin ruhlari ve bedenleri kontrol altinda. vucutlarina sıkıca sarili olan yilan her bakimdan faydalaniyor kendilerinden.
-bu yaratik, aksam oldugu vakit ortaya cikiyor ev icerisinde. merdivenlerde olsun, dolap olsun, once orada yokken, orada olusuyor ve cikiyor, harekete geciyor. urkutucu ve tuhaf gorunmelerine ragmen zararsiz duruyorlar.

nette bununla ilgili aratma yaparken, "ikiz" yazdigim zaman sadece iki kafali yilan cikiyor, veya iki kafali insan. gordugum bu degildi. bu ikiz kardeslerinin her birinin kendilerine ait bedeni vardi. her birinin bedeninde de kendilerine "ait" yilan vardi.
91A49945-EF63-4D98-BE14-74B0F1921AA4.png
Chat GPT böyle bi şey yarattı.

Yılanlı şeyden sonrasını okumadım da neden böyle bi bilinçaltı var ya
Vampirli canavarlı kitapları okumayı bırakmalısın bide yaratıkları sevisirken görünce de mi uyanmadın ya
Çığlık atıp uyanırdım heralde neyse forumdan ressam çıkmamış glb

Ekli dosyayı görüntüle 112476
hüzünlenmekten bişey çizemedim
görme böyle rüyalar

Geri