Rüyadayken Sıçrıyorum

Konu sahibi son olarak 4314 gün önce görüldü
son zamanlarda sürekli yaşadığım bi durum.
rüya görürken bi anda kendi kendime oğlum rüyadasın diyorum ve sıçrayıp uyanıyorum. tam bi bilgi.ednemedim karmaşık şeyler okudum duydum. sebebi nedir acaba mağdur arkadaşlardan öğrensem?

Lucid rüyada panik yaparsan uyanırsın. :/

gördüğüm rüyalar sıradan basit şeyler. mesela rüyamda otobüse binyorum . 1-2 saniyelik duraklama yapıp rüyadayım ben diyip çat diye açıyorum gözümü

Dostum bu bendede vardı.. bu uykuyla uyanıklık evresinin zayıf oluşundan kaynaklanıyor beyinle alakalı bir durum psikiyatriye gitmen lazım. bi antidepresan ve bir şurup veriyorlar antidepresanı akşam yemeğinden sonra şurupuda uykudan 2 saat önce içiyorsun ben ilaça başladım tamamen bitti..

hay Allah sıçrıyormuş. Bende anladım neyse. :T:

Sıçrıyorumdaki "r" yi görmemişim :honk:

Bu bendede var genelde böyleyim pskolojik sanırım bunun için doktora gitmedim gitmeyide pek düşünmüorum

bişi olmaz.yatmadan yoğurt ye

basligi bende yanlis sey ettim
bendede oluyor ama ne yapilmasi gerektigini bilmiyorum maalesef.

Ben bu konuya bir dönem astral seyahat dediydim.. Amma da uçmuşum.: )))

Bu konuyu daha evvel irdelemiştik ama çıkmadı bişi :honk:

Ruhunun kılıfıyla alakalı diye duymuştum ben ama benden başka duyan olmamış o yüzden bi şey deyip kafanı karıştırmayım ben :honk:

başlığı yanlış okuyanlardanım bende diyorum acaba gerçekte uyanıncada mı o görüntüyle karşılaşıyor :D

işin şakası bir yana bana da oluyor ara sıra doktor psikolojik zamanla geçer dedi bide sana karşı yapılan ani

hareketlerdeki reflekslerin yada birden arkandan gelip birinin korkutması gibi şeylerin beyninde

bilinçaltında kalmasından dolayıda oluyormuş çözümü zamanla geçer :D yada bi hocaya git :D:D:D tu tü tu tü yapsın :D

korktuğun sıçradığın durum görünmeyen şeylerse bu hoca lafımı dikkate al :)

Geri