Rüyada Telefon Hediye Edildiğini Görmek

R
  • Kullanıcı Restful
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Rüya Tabirleri Arşiv
Rüyada telefon hediye edildiğini görmek, mutluluğa, sevince kavuşmaya, arzuların hayata geçeceğine, rızkın temiz olacağına, problemlerden uzak bir hayat süreceğine, aydınlık zamanlara, ilişkisinin iyi olacağına, hayali kurulan bir mutluluğa, hoşsohbet genç akrabaya, dostlarıyla birlikte eğlenmeye, parasal yükü olan arkadaştan kendini kurtarmaya yorulur. Ayrıca iş nedeniyle huzursuzluğa, çözümü karmaşık bir sorunla yüzyüze gelineceğine, korkulanın gerçekleşmesine, eğitimsiz bir düşmana, huzurunun kaçacağına işaret eder. Kimi yorumcular şöyle yorumlarlar: Görülen rüya zorluklarla mücadele ederek ulaştığı yüksek mertebeye, bir kişiden yardım isteyerek istediği büyük güce, uzun süren çabaların sonunda hasret duyduğu mutluluğa, çektiği zorlukların meyvesini alarak hasret duyduğu onura delalet eder.

Markasına göre yorumlasak ..?
İphone olursa mesela ..? Ya da Samsung ..?

Y harfi yokmu ya bende rüyamda hep yeşil giyinmişim görmüştüm kendimi, ayakkabılarım bile yeşildi

Y harfi yokmu ya bende rüyamda hep yeşil giyinmişim görmüştüm kendimi, ayakkabılarım bile yeşildi

Tez zamanda pikniğe çıkacaksın .. Yemyeşil otların arasında gezinirken kene ısıracak seni ama bu kene kırım kongo virüsü değil kırım ukrayna virüsü taşıyanından olacak .. Bir müddet evinde yatıp dinlenecek ve iyileşeceksin .. Bu arada böyle rüya yorumladığı için de EkSen'e bol bol söveceksin :)

Tez zamanda pikniğe çıkacaksın .. Yemyeşil otların arasında gezinirken kene ısıracak seni ama bu kene kırım kongo virüsü değil kırım ukrayna virüsü taşıyanından olacak .. Bir müddet evinde yatıp dinlenecek ve iyileşeceksin .. Bu arada böyle rüya yorumladığı için de EkSen'e bol bol söveceksin :)
=) Sövmeyi öğrenince ilk sana söverim söz:D

Ama ben yeşil ot çayır çimen görmedim =) kıyafetlerim falan yeşildi , ayakkabılar bile kendi başıma garip garip dolanıyordum:)

Güzel yorumun için teşekkür ederim ama , o keneyi bulup adresine postalarım nasılsa:D

Geri