Rüyada Müslüman görmek

Konu sahibi son olarak 3935 gün önce görüldü
Rüyada bir hiristiyanın Müslüman olduğunu görmek, namuslu ve çalışkan bir kimse olduğunuzun herkes tarafından tasdik edileceğine delildir.
Temiz yüzlü, hal ve hareketleri ile insana huzur ve mutluluk veren, tavır ve davranışları insanların hayrına olan kadın yahut erkek Müslüman, çok ender bulunan kıymet ve değerlere işarettir.
Nadide eşya ve antikaya, insanoğlunun şeref ve itibarına; sevinç ve mutluluk kaynağı olan her şeye, saygınlık ve şerefe; kurtuluş ve refaha, dünya ve ahret müjdelerine, doğru şahitliğe ve vefaya yorumlanır.
Müslüman olduğu halde yeniden Müslüman olduğunu görmek dinde doğruluğa, şuur ve uyanıklığa, bela ve afetten kurtulmaya; ana ve babasına, üstat ve mürşidine geri dönmeye, Kâfirin Müslüman olduğunu görmek onun hidayet bulup hak dine girmesine delalet eder.

Rüyamda Müslüman değil ama Müslüm & an gördüm. Müslüm Baba bana tebessüm ederek "Hani söz vermiştin bana içmeyecektin" adlı eserini mırıldandı.

Kalkıp bir puro yaktım.

b7b3d67a0e9a6f501ffccd8707db548f.jpg

Millet rüyaları ile eğleniyor. Ben niye hiç bir şey hatırlamıyorum ? Ne sıkıcı bir hayatım var.

Geri