Rüyada mantar toplamak

Konu sahibi son olarak 1220 gün önce görüldü
Rüya sahibinin yabani mantar topladığını görmesi ise hayal kırıklığı ve başarısızlık olarak yorumlanır.

Normalde iyiymiş aslında mantar görmek ama kültür mantarı :)ben ormanda yabani mantar topladım yani naptım ne ettim rüyamı en olumsuz hale getirdim :)

sağlık olsun bir dahakine kültür mantarı toplarsınız inşallah :))
mantar sote çok severim ben de

Buralarda mantar toplayan var mı? İsa aşkına biri varım desin.

tavuklusunu bende severim mantarlı pideyide öyle pizza yaparkende koyarım :) Konu nereye geldi İnşallah bir dahaki rüyada kültür mantarı toplamak dileğiyle diyorum

inşallah tabi ki güzel dilekler bizden efendim,
siz yapınca daha bir güzel olur eminim, hayırlı geceler :'))

Kaşarlı mantar yiyeceğimize yahut sevmediklerimizin dibimizde mantar gibi biteceğine delalettir.

Ben kaşarlı mantar yiyorum, buyrun gelin birlikte yiyelim.

huuummm yoksa alisss harikalar diyarında mı

Rüyamda hiç mantar görmedim galiba ya da hatırlamıyorum.

Evet gördüm baktım hatırlamıyorum neydi burayida okumadim üşeniyorum

Ruya gormuyorum pek, gorsem de hatirlamiyorum. Mantar gorsem unutmazdim ama bence.

Rüyamda Gergedan saldırısına uğradım. Ertesi sabah Madura kaçırıldı haberi çıktı. Bunun Mantar ile ne ilgisi var ki şimdi? Bana bunu niye yazdırıyorsunuz?

rüya felan bilmiyorum da

Tencereye bir miktar sıvı yağı koyup doğranan soğan, biber ve sarımsakları 1-2 dakika kavurun. Ardından üzerine S-salça ve pul biberi ekleyerek 1-2 dakika daha kavurun. İnce ince dilimlenmiş mantarları ilave edip karıştırın. Mantarlar suyunu salıp çekinceye kadar pişirmeye devam edin.

Geri