rüyada hayvanlarla konuşmak

Konu sahibi son olarak 4519 gün önce görüldü
İslami tabiri: Rüyada bir kuşun kendisiyle ko*nuştuğunu görmek, itibar kazanma*ya, bir makama gelmeye, ilim öğren*meye, büyük bir mülke sahip olmaya işarettir.

rüyada deve, koç vb. bir hayvanın kendisiyle konuştuğunu ve, “ben bir rüya gördüm” dediğini, fakat bu rüyayı tam anlatamadığını gör*mek, düşmanlık ve savaşa, bir tehli*keye maruz kalmaya veya mülkünü kaybetmeye işarettir.

rüyada bir köpeğin, parsın veya bir boğanın kendisiyle konuştuğu*nu ve, “ben bir rüya gördüm” dedi*ğini görmek, sevinçle müjdelenmeye, ganimet elde etmeye ve faydaya işaret eder.

rüyada bir yılanın kendine güzel bir söz söylediğini görmek, düş*manından hayır ve menfaat görmeye işarettir.

bazan bir hayvanın kendisiyle ko*nuştuğunu görmek, gizli şeylerin açığa çıkmasına veya azaba işarettir.

rüyada bir hayvanın konuştuğunu görmek, anlayış sahibi biri olmaya, dost sohbetlerine önem vermeye, ibadet ehli kimselerle anlaşıp uyuş*maya, günahkâr kimselerle ilişkileri dondurmaya işaret eder.

Astrolojik tabiri: Hayvanların konuşması anlayışa, dostların sohbetine kulak vermeye, ibadet ehli ile kaynaşmaya. Kargayla konuşmak dünyanın şaşacagı bir işi yapacağına ,diğer hayvanlarla konuşmak,ise,ümidini kestiği bir işin olacağına işarettir.

Geri