rüyada geneleve gitmek

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
merhaba arkadaşlar
utanç verici olduğunu biliyorum ama durum bu. abimlerle beraber gittim. normal bişeymiş gibi. şu an psikolojim çok bozuk. abime uyuz oldum yüzüne bakamıyom bi de :trip: rüyamda resmen canavarlaşmıştım bide içimden olm bi de çirkin bişey vermesinler diyordum. neyse ki tabiri fena değilmiş;

Rüyada genelev görmek, gurbetlik yaşamaya alamet eder. Rüya sahibinin bir vazife ya da eğitim için sevdiklerinden ayrı kalacağına işaret eder. Bazı rüya tabirlerine göre genelev kişinin kendisinin değil de sevdiklerinin gurbete gideceğine işaret ettiği yorumunu yaparlar. Kişi, özlem ve hasret dolu uzun yıllar geçirecek, vatanına, ailesine ve tüm sevdiklerine karşı büyük özlem duyacak demektir.

Rüyada Geneleve Gitmek

Rüyada geneleve gitmek, rüya sahibinin iş hayatına atılmadan önce eğitim alanda daha yetkin ve donanımlı kişi olmak için yurtdışındaki bir eğitim programına, seminere ya da kursa katılacağına tabir edilir.

Yurtdışında eğitim mi ?
Gerçekten geneleve gitmek ne anlama gelir o zaman

Hurafeleri tabir olarak niteleyerek bunlardan iyi kötü bir çıkarım elde edileceğinin sanılması hastalıktır.

Rüyalar genelde bilinçaltına yerleşen faktörlere göre şekilleniyor ve hayır olmayan bir fiil hayra dalalet etmez hak nazarında

bay ve bayan çok bilmişler görüyorum her yerde olduğu gibi :D herzaman imrenmişimdir :D

kıcı açıkta kalmıştır ondan :D
yada fazla hormon salgılamaktan belki de :D

deniz-kestane-ferhat-ile-sirin.jpg

iyi görenin kötü yola düşeceği falan delalet edilmemiş...biraz karaköy zürafa sokakda dolaş bidaha aynı rüyayı görmessin dostum

Ergenlik döneminde bu tip rüyaları görmek normal. Herkes bu yollardan geçmiştir, utanılacak bişey yok. Kendini şanslı say geneleve gittiğin için, benim ölülerle sevişmişliğim var.

Uyumadan evvel ne düşündüysen artık onun yansımasıdır genelevine gitmiş olman.
Normal düşünmediğin kesin :T:

uykuya dalmadan önce ki psikolojini düşünmek istemiyorum :msm:

Geri