Rüyada forumun satıldığını görmek

Konu sahibi son olarak 5 gün önce görüldü
Umarım rüyadır da uyanmam

Yaşamı boyunca tek eğlencesi forum olmuş bünyenin göreceği saçma ötesi rüya çeşididir. Hava almakta fayda var.
Edit: Sözlük konusu değilmiş. Yine de hava almakta fayda var.

Sevgili Oggy Yönetim Hiç Bir Zaman Bu Konuda Sessiz Kalmıyacaktır Umarım Toplantıdan Sonra Yönetim Ban Konusunda Neye Karar Verirse Ona Göre Hareket Edilip En Kısa Zamandada Sizlere Duyurulacaktır Lakin Bu konuda Net Bilgileri Sizlere Üst Yöneticilerimiz Deep , Alper , ve Adem Hocalarımız Açıklıyacaktır Bizler Ban Atmaya Karşıyız İstediğimiz Tek Şey Aile Olmaktır Hoş Yorumlarınızı ve Dostluklarınızı Bekliyoruz Bizleride Kendinize Arkadaş Olarak Görürseniz Seviniriz.

Ailemize Yuvanıza Hoş Geldiniz Herşey Çok Güzel Olacak.

galiba geliştiricilere nasip olmuyo bu rüya
sadece adminin admini mi olmak lazım yoksa adminde yeterli mi?

mesela veritabanına erişimim varsa ama üyeysem bu rüyaların ne kadarını görebiliyorum?

Sende Bir Zamanlar Forumsal`da Yönetici İdin. Neden Bu Düşencenı
Yönetimde Olduğun Forumda Düşünmedın Yakısıklı Yeşil Gözlü Çocuk
rivayete göre adminlerin admini murata malum olmuş rüyadır. bütün banlanan kişilerin banının açılacağına delalettir.....

evet yönetimdeydim ama benim nasıl bir yöneticilik yaptığımı bilen bilir.........

biz forumsalda sen geri dön diye ayinler düzenliyoduk sen burda coolumsunun üye fotolarına yorum yazıyormuşsun ajdjsjskakalmur. : (((((

galiba geliştiricilere nasip olmuyo bu rüya
sadece adminin admini mi olmak lazım yoksa adminde yeterli mi?

mesela veritabanına erişimim varsa ama üyeysem bu rüyaların ne kadarını görebiliyorum?

Seninki yine iyi, peki hackerlar n'apsın?

Mesela 0-day keşfetmişsem, XSS atağım başarılı olduysa ya da veritabanını enjeksiyona uğratarak MySQL'e girebildiysem rüyanın ne kadarını görebiliyorum? Daha da önemlisi uyanınca hatırlıyor muyum? Bu sorunsalları çözmemiz gerek.

Geri