Rüyada dantelli sütyen görmek

• Kullanıcı Cohen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Rüya Tabirleri Arşiv
Konu sahibi son olarak 3446 gün önce görüldü
Rüyada dantelli sütyen görmek, faydalı uğraşlara, kazancın temiz olacağına, zenginliğe, büyük makama yükseleceğine, sağlıklı hayata, güvende kalmaya, hayali kurulan bir eşe, huzura ermeye, maddi zorluklardan feraha çıkmaya, üne kavuşulacağına, aydınlık zamanlara işarettir. Bazen de huzuru yitirmeye, korkulanın başına gelmesine, değer kaybetmeye, ticaret alanında sıkıntıya, kötü huylu tanıdık tarafından zarar görmeye yorulur. Farklı düşünen alimler dediler ki: Bu sıkıntılarının sonunda kavuştuğu toplu mala, hatalarının ardından umduğu zafere, cefa çekerek kavuştuğu beceriye, zamanla hak edilen itibarlı mertebeye delalettir.

ereksiyon sebebi

bu ruyanin bir de siyah dantelli, beyaz dantelli, kirmizi dantelli versiyonlari vardir.
maksat yesillik olsun. ot da lazim bunyeye.: d

Sütyen görmeyi anlarım ama dantelli?

İyiki resim koymuşsun yoksa soracaktım tam 'o ne ' diye ?

Gormedik 27 senedir

İş rüyaya kadar gittiyse durum vahim adjlkggsky

Rüyada Meme görmek varken, Sütyen görmek, Erkeklerde homoluga isarettir.
Entelli Dantelli farketmez.
Topsun olum.

Artik ruya yorumlayicilar bile dalga geciyor bizimle. Resmen her tabire ayni yazi yaziyor :D Yok her sey iyi olacak, sknti dan sonra rahatliga kavusacaksin, yolun acik olacak bilmem ne. :D

ben kilotlu corab gordum ten rengi? abi o deilde o kılotlu corab babam giyse taciz ederim ajsdjfsajdas
sanırım kılotlu corab fetiştim var o nasıl bir şeydir ya boyle hani dokunuosunya cok farklı bir duygu anlıyamazsınız ahjahhjah

COHEN miş lan burdadamı üyeymiş.. neyse

*dantelli sütyen görmek 3 vakte kadar elizabeth durumundan çıkıp sağ elinizle yollarınızı ayırıcağınıza delalet eder

*eğer sütyeni kendiniz takarken görüyorsanız 3 vakte kadar hanenizden biri yola gidicek

*eğer sütyenin kopçası açık kadının arkası dönükse kadın dönüp hayatım şunu iliklermisin derse buda sevgiliniz yada eşinizle iyi anlaşacanıza delalet eder

*eğer aynı anda partnerle öpüşüp tek elle kopçayı açabiliyorsanız 1 ay içinde marc dorcel şirketlerinden film teklifi alacanıza delalettir

Sütyen görmek homoluğa işaret imiş. Ünlü psikolog Lucky yine toplumsal konulara parmak basıyor.

Geri