Rüyada çiğ et görmek

Konu sahibi son olarak 13 gün önce görüldü
Rüyada çiğ et görmek; rüyayı gören kişinin üzüntüden hastalanıp yataklara düşeceğine ve içine düştüğü zor durumu bir türlü kabullenemeyeceğine ve kendine yedirmeyeceğine rivayet edilir. Rüyada görülen çiğ et çok kötü bir rüya tabiri olup rüyayı gören kişinin göz yaşı döküp maddi ve manevi anlamda sıkıntı çekeceğine, çevresinde çok güvendiği kendi içinde biriymiş gibi gördüğü yakın arkadaşlarından beklenmedik bir anda büyük zararlar göreceğine, yaptığı ticari işlerde büyük kayıplar verip önüne duramaz bir hal alacağına ve borçların giderek çığ gibi artmasına işaret eder. Rüyada çiğ et görmek ya da yemek aynı zaman da rüyayı gören kişinin üzüntüden hastalanıp yataklara düşeceğine ve içine düştüğü zor durumu bir türlü kabullenemeyeceğine ve kendine yetiremeyeceğine yorumlanır.

Rüyada çiğ et yemek, rüyada çiğ et yediğini gören kişi bir haksızlığa bulaşacağına işaret eder. Haksızlık rüya sahibinin yaptığı bir haksızlık olabileceği gibi dışarıdan rüya sahibinin de dahil olabileceği bir haksızlık da olabilir. Bir başka yoruma göre rüya sahibinin kötü bir olaya tanık olacağına işaret etmektedir. Rüya sahibi tanık olduğu olayın etkisinden uzun zaman kurtulamayacaktır.
Rüyada kırmızı çiğ et yemek, rüyasında çiğ kırmızı et yediğini gören kişinin birinin sorumluluklarını üzerine alacağına işaret eder. Kişi isteyerek ya da istemeyerek birinin yükünü üzerine alacak ve bu nedenle oldukça sıkıntılı günler yaşayacak şeklinde yorum yapılır.

Alt üstü bir rüya olabilir ama ben şu an çok korktum. :nee:

Ben kötü rüya görünce annem gerçek olmasın ve içim de rahat olsun diye suya anlat der.
Çeşmeyi açıp içinden anlat suya.
Pişmiş et daha kötü ben görmüştüm.
Ve çıkmıştı.
Annem bana hamileyken görmüş çiğ et, babam kaza yapmış.
Şükür birşey olmamış.
Çokça da dua et Allah hayra çıkarsın ya .

Kuzu etiyse yiriz danaysa da yiriz

Hotoz tavuk keciyse de yiriz.

Yani kisaca yiriz

Ben kötü rüya görünce annem gerçek olmasın ve içim de rahat olsun diye suya anlat der.
Çeşmeyi açıp içinden anlat suya.
Pişmiş et daha kötü ben görmüştüm.
Ve çıkmıştı.
Annem bana hamileyken görmüş çiğ et, babam kaza yapmış.
Şükür birşey olmamış.
Çokça da dua et Allah hayra çıkarsın ya .

Sağ ol ya içime su serptin Bero. :D
Bildiğin kaçırılmıştım arkadaşımla ve nedense bize koca iki parça kırmızı et veriyorlardı yiyelim diye. Hatta böyle temizce bir eti yediğimi ve tadını bile anımsıyorum, iğrençti. Sonra bir kısmını da yememek için yatağın altına sakladım falan.
Vallahi korktum ya insallah bir şey çıkmaz. Ablama anlatayım o da bu konularda biraz iyi belki içimi rahatlacak bir şeyler söyler.
Bu arada pişmiş et yemek olumluymuş çiğ et olumsuz. Pisirip vereydiler nolurdu. :liv:

Sağ ol ya içime su serptin Bero. :D
Bildiğin kaçırılmıştım arkadaşımla ve nedense bize koca iki parça kırmızı et veriyorlardı yiyelim diye. Hatta böyle temizce bir eti yediğimi ve tadını bile anımsıyorum, iğrençti. Sonra bir kısmını da yememek için yatağın altına sakladım falan.
Vallahi korktum ya insallah bir şey çıkmaz. Ablama anlatayım o da bu konularda biraz iyi belki içimi rahatlacak bir şeyler söyler.
Bu arada pişmiş et yemek olumluymuş çiğ et olumsuz. Pisirip vereydiler nolurdu. :liv:
Aslında kendin onu iyi tabir et ash.
Yastık altına saklaman eti şey gibi bi sorunu fark edip görmezden gelmek ama daha sonra sorun çıkarabilir babında,
Yok yok olmaz birşey ben pişmiş eti daha kötü biliyorum.

Bende çiğ et görmüştüm, sonrasında baya bi sıkıntı çektim ama tabirlere pek inanmıyorum.

Aslında kendin onu iyi tabir et ash.
Yastık altına saklaman eti şey gibi bi sorunu fark edip görmezden gelmek ama daha sonra sorun çıkarabilir babında,
Yok yok olmaz birşey ben pişmiş eti daha kötü biliyorum.

Aslında su sıralar içimi huzursuz eden işle ilgili yapmam gereken bir şey var ama yapmıyorum, savsaklıyorum başımdan. Bununla ilgili bir şey mi olacak acaba diye düşündüm ama bu denli yıkacak bir şey olur mu ki ya en fazla işsiz kalıcam. :D Allah maneviyatımıza, ailelerimize, sevdiklerimize, sağlığımıza bir şey vermesin yeter ki.

Çiğ et görmek az sonra çiğ köfte yapılacağına delalet eder, saçma saçma konuşmayın.​

Geri