Rüya

Konu sahibi son olarak 2615 gün önce görüldü

Genc kiz cok mut lu bir birliktelik yasiyordu. Her sey yolundaydi

Sadece bi kac gun dur sevdiyinin ruyalari onu korkutmaya

Baslamisti sevdiyi cok endiseliydi her an genc kiz arar olmustu ,

Sorar olmustu ;aslinda bu durumdan hic sikayetci deyildi.

Ona ilgi gostermesinden cok zevk aliyordu ama oteki yandanda

Sevdiyinin yiprandigini ve uzuldugunu goruyordu.Bu gordugu ruyalarin bir anlami olmaliydi.hic dinmeyen bu kabuslarin bi nedeni olmaliydi .aslinda kabus sayilamazdi sadece genc adam anlatigina

Gore genc kizi hep huzunlu ve aglamakta goremekteydi.bir kac haftadir bu durumdan sikayetcidir genc adam cok ediselidirr en sonda bir yerlerde bulusmalarini teklif eder .

Tabiki genc kiz Kabul eder kim sevidiyinle bulusmak istemezki .

Ama genc kiz basina geleceklerden habersiz buyuk bir sevincle

hazirlanir sevdiyinin karsina cok guzel cika bilmek icin .

Ve bastan belirledikleri kafede bulusurlarrr cok guzel zaman gecirirler .

Ama genc adam o konuyu gine acmak ister ve ruyalarindan banseder.

_Genc adam: « sevdiyimm benden birsey saklama bak icime doguyor bu ruyalarin bi nedeni olmali seni hep aglarken goruyorumm bir sikintinmi var der benimle paylas? »

_Genc kiz : « askim senden bir sey gizlemiyorum hersey yolunda senden istesemde bir sey gizliyemem ama bu ruyalar seni de oldugu Kadar beni etkiliyor ve cok dusunduruyorr…. Sadece askimm eyer bana birsey olursa beni sakin unutmaa olurmu? »

_Genc adam: « biricigimm ben seni nasil unuturum sana birsey olmus olsa bende yasiyamam hemen pesinden gelirim… sensiz hayat olmaz olsunn ….. »

_Genc kiz : « askimm hayir ben olmasamda sen mutlu olmalisin

Bunu fazlasiyla hakediyorsun cunki ; biricigimm seni cok seviyorum ama Kader kismet fani dunya...eyer ki olur yaaa ben gocup giderimm tek istedigim sakin unutma beni kalbinin bi kosesinde hala ismim sakli kalsin… »

_ Genc adam: « huzunlu bir vaziyette bu cumlelerden sonra kalkalimi der ? »

_seni evine Kadar birakim biricigimmm ….

_Genc kiz: « olur bitanem sen bilirsin der »

Neyse genc kizi evinin onune geldiklerinde son kez goruseceklermis gibi simsiki birbirlerine sarilirlar.ve birbirlerinin kulaklarina seni seviyorum cumlesini fisildallar….

Neyseee kiz evine dogru yuruken genc adam ise karsiki yoldaki autobus duragina yonlenir…

Tam yoldan gecerken hic umadik bir anda nerden ciktigi gorunmeyen

bir araba genc dama carpar….

GENC ADAM YERDE KANLAR ICINDE YATAR VE GOZUNDEN BIR DAMLA GOZ YASI AKAR….

VE GENC KIZIN ICINE BIR SANCI SAPLANIR VE KAZANIN SESINI EVINDEN DUYMUSTUUR VE HEMEN DURAGA KOSAR DELIKANLIYI YERDE GORUR VE HEMEN ELINI TUTARR AGLAMAYA BASLARRRR…..

GENC ADAM:_ « biricigim bak ruyam dogru cikti sen agliyorsun ve ben gidiyorumm ve herseye ragmen sen mutlu olacaksin ama beni sakin unutma biricigimm hala kalbinin bir kosesinde ismim sakli kalsin…. Ben seni izliyo olacagim biricigim benim icin yasamani mutlu olmani istiyorummm….. Bana soz ver biricigim senden en son istegim …. »

GENC KIZ: « kiz hickiriklarla yemin eder soz verir »

GENC ADAM SAGOL BIRICIGIM DER BENI HIC KIRMADIN VE BI SON KEZ DAHA DA KIRMIYORSUN SENI SEVIYORUM DER VE GOZLERINI BU DUNYAYA SONSUZA DENK KAPAR VE DERIN BI UYKUYA YATAR………. »

Genc kizin hayati ise yasamaya devam etmistirr onsuzluga zor alissada en sonda soz verdigi gibi evlenir bi erkek cocugu olur onun ismin koyar cok yasli olur torunlarini gorur oda zamani geldiyinde bu dunyadan goc edecektirr aslinda olumden korkmuyodur cunki o gun biriciginlen kavusacagi gundur ve onun yanina yuzu ak gidecektir cunki sozunde durmustur…..

Geri