Rüya Perisi

Konu sahibi son olarak 4518 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bakın kimin konusu yokmuş burada :) Beni tam foruma gelir gelmez karşılayan 3 4 kişiden Biri olmuştu.. Bir aralar kırılmıştım ona ama nedeni öğrenince yeniden konuşmaya devam ettik.. Bu aralar güzel çok güzel yazıları var okumaktan zevk alırsın.. Birde acısı var tabiki belki kimseye göstermiyor ama kalbinin acıdığına eminim :cici: Allah seni hep mutlu etsin bir daha üzülmessin umarım :cici:

Tanışmadık ama sessiz sakin kendi halinde birisi gibi bana hep masalımsı geliyor :)

buraya ne yazsam bilemedim ya :d forumda girdiğimde gözümün aradağı nadir insanlardan biridir :d o can dır tatlı şeker bişedir. sıcak kanlı bişe ya :D:D öpüldün canım bnm sewiliosun:D:D

Canım benim çok tatlıdır ya hem kendisi hem de yüreği çok sevdiğim kişiliklerden umarım tüm hayallerin gerçek olur, seviliyorsun :kiss:

Sebepsiz seviyorum bu kızı :) Öyle temiz ki kalbi dilerim kendi gibi insanlarla karşılaşır hep.

Rüya Perisi Kendisi çok nacizane kibar bir hanımefendi , hem duruşu hemde yansıması vede konuşma
uslubuda olabildiğince nadide.. Kendisi ile koyu bir muhabbetimiz olmasada sürükleyici ara ara kesitler halinde iki üc kelam ediyorus vede ben bundan çok keyif alıyo , mutlu oluyorum..
Doğalığını , vede göstermiş olduğu tebbesümlü yüzüyse karşısındaki insanı motive ediyo.
Diliyorumki Ayşegül bundan sonraki yaşantın boyunca geçireceğin her an her istediğin ,
dilediğince olur..
Hörmetler ,

Aa bak bak kimin konusu varmış burda. :p
Aslında konuyu benim açmam lazımdı. :o
Konu açılmış ve ben yorum yapmamışım çok ayıp. :dusun:
Ayy ne yazıcam heyecanlandım yaa. :p
Biz aslında prensip olarak aynı forumlar da takılmıyoruz ama niyeyse burda beraberiz. :p
Takipteyim Cancan dikkat et. :lelele:
Niye bilmiyorum ama bu aralar ona Cancan diyorum. :p
Çok nadir tartışırız , O da hep benim yüzümdendir tartışmamız.
Gıcıklık yapmayı seviyorum ona napim. :p
Onu sinir etmek çok başka. :haha:
Melektir benim ablam melek.
Kimseyi kırmaz , Kötü düşünmez.
Aklı başında , Edep sahibi.
Bir de İLAHİYATLI diyorum ben ona. :kiki:
Çocukları sever , Çocuklarla arası çok iyidir.
Hoca olacak Allah'ın izniyle benim ablam. :p
Bütün duaların kabul olsun , Gönlünden geçen her şey hayırlısıyla gerçekleşir inşAllah Ablacım. :srl:
Seni tahmin edemeyeceğin kadar çok seviyorum. :kiss: Rüya Perisi

Rüya Perisi
Ayşegül :dyg:
Vefalı insan :srl:
Güzel yürekli iyi niyetli samimi sempatik bütün güzellikleri bir arada :kiss:
O da iyi ki tanışmışım dediklerimden :cici:
Hep mutlu ol canım her şey gönlünce olsun :srl:

@Rüya Perisi yerim bunu ben ya canımın ici benim cok tatlı insan yüregi guzel :kiss: kıymet bilen birisi gercekten insanlara deger veriyo şeker gibi :şirine: cok seviyorum seni :hile:

@Rüya Perisi
Canım benimm o kadar zamam gecmesine ragmen beni unutmamıs :kiss: cok tatlı iyi olgun biridir kendileri :) sınava giricek insallah istedigin gibi olur bitanem hersey :cici:
Kardesi gibi tatlı kocaman yürekli iyki senin gibi birini tanımısım canım :) benden kurtulamazsın artık :dyg:

Tuncay engel oluyo canısı yazmama haberin olsun sen yazmıssın filan diyo en son yani :lelele:

Rüya Perisi'nin bende bıraktığı izlenim çok hanımefendi olduğu.
Sakin,ılımlı,dost yürekli bir insan.Gülen yüzünüz hiç solmasın.:sana:

Samimi bulmadığım üyelerden biride Rüya Perisidir. (Kişisel problemler, genel olarak bilemem)
Gerçek hayatındaki yaşam tarzını forum içerisinde kaybediyor bence..
Allah gönlüne göre versin..

Antepliyem ağam ben çiğköfteyi seviyem :D Ayşegül iyinin iyisi kötülük düşüneceğini düşünmüyorum bazı kötü huyları var tabiii ki ama idare ediyoruz :D Arkadaşlığa değer veriyor. ben ne kadar sözümde duramasamda çok sorun etmedi sağolsun. birde şakaları var hiç olmadık yerde yapıp gıcık ediyor :D yapacak birşeyler buluyor hep hergün farklı birşeyle karşıma çıkıyor. sevecen doğrucu eğlenceli biri inşallah istediği gibi bir hayat yaşar :cici: yorumlarımı uzatmayı pek beceremiyorum bu kadar yeter :D

Nasıl tanıştığımızı hatırlamıyorum ama iyiki tanışmışız iyiki tanımışım seni, Rabbim herşeyi gönlünce versin kardeşim benim Ayşegülüüüm haticeyle birbirinize emanet ediyorum sizi.Dik dur her zaman başın hiçbir zaman eğilmesin bir sıkıntın derdin olduğunda hep bana yazabilirsin, sıkıntı yok sabaha kadar dinlerim dermanına derman olurum sen yeterki iyi ol kardeşim.

Rüya Perisi iade ziyarete geldim :D
Forum oyunlarında kardeşiyle birlikte bi ara çete olmuşlardı..#EnSonMesajlarıUnutmadık :D
Genel olarak iyimser, espirili , insanları kırmamaya özen gösteren bir kişiliğin var Ayşegül hep böyle kal oldu mu by :D

Düzenli konuştuğum insanların arasına girdi.
Canım kanım onun saflığını çok seevdim :o
Hep yanında Ayşegül hiçbirzaman unutma :o

Ayşegülüüüm güzel melek ögretmenimm :ask

Ögretmenler gününü kutlarım canımm :dyg: :cee: :kiss: :ask: :şirine: :asik:

Bitanecim, pianoda çalarak söylediğim şarkı da sana gelsin :ask

[YOUTUBE]-5ASufEw2L0[/YOUTUBE]

Canım benim, seni sana nasil anlatsam ki...
Bir birimize yürüşmelerimizi mi anlatsam :dyg:
Yoksa kötü günlerimde nasıl yanımda olduğunu mu :benmi:

107ju6q.jpg

Hep yanımdaydın sen ve hep de yanındayım.
Bir gün konuşmadıkta özlüyoruz bir birimizi
çünki bizim bağımız sıradan değil. Biz bir aile
gibiyiz..Sen, Ben, Hatçem..
Senle tanışmamız tuhaf oldu biraz olumsuz
şeyler oldu ama o kadar meleksin ki beni anladın,
sana olan on yargımı yadırgamadın. O günden benimsin :ask

347b1gp.jpg

Öyle değerlisin ki benim için, her defasında sevdiğimi söylemekten bile hiç çekinmiyorum.
Öyle ki senin beni sevmenden çok benim seni sevmem mutlu ediyor beni.
Ne de güzel seviyorum ben seni meleyim.
Hiç sıkılmadan, usanmadan, yorulmadan, bıkmadan..
Her gün daha fazla....

23nrxl.jpg

Iyiki varsın, iyiki geldin hayatıma..
Hep kal.. Hep var ol esmer güzelliğim..

1z23b4x.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri