' || '★ Rüya Perisi ★.' Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ((: ' || '

R
  • Kullanıcı Rüya Perisi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Günlüğü
Biri eğer gözlerini senden kaçırıyorsa; emin ol ki o gözlerde sana ait bir şeyler vardır.

- Dostoyevski

Allah insanlara iki tane yuvarlak organ vermiştir; birisi oturmak birisi düşünmek için.
Başarı bunlardan hangisini daha çok kullandığına bağlıdır.

Kalbim kapılarını sonuna kadar kilitlemiş açmaya zorladıkça daha da sağlamlaştırıyorum o kilitleri...Hani acıya direndikçe daha da güçlenir ya insan aynen onun gibi...Yüreğim kapılarını açmadı bu sevdaya sanki bir an inandı aralar gibi oldu ama sonra karanlıktan korkup kaçan çocuk gibi geri kabuğuna çekildi...Geçmişte o kadar acıdan sonra kalbim öğrendi acının zorluğunu kolay kolay kendini ele vermiyor...Temkinli yaklaşıyor bu aralar...

600484_470495409707451_1348446068_n.jpg

Hani, diyorum da, insanin gerçekten mükemmel bir dostu olsa. “Ona”, söyle, içine sindire-sindire*, kocaman bir sarılsa. Yüreklilikle söylediginiz… ” Canim benim.! dediğiniz. Telefonda bile saatlerce konuştuğunuz, sıcacık biri. Cesur, sempatik, azimli, kararlı. Arayan, soran, ”Seni özlüyorum” diyen biri. Böyle bir canlı ile her şeyi konuşabilir, paylaşabilirsin*iz. Yanıltmaz.!
Anlayışla karşılar h...er şeyi. Hataları, günahları-sevap*ları, her bir şeyi konuşabilirsini*z onunla. Bir arayış içinde olmanıza gerek yoktur. O kendiliğinden çıka gelir zaten.
Bir gün bakarsınız, kapınızda. Bir da bakmışsınız sımsıcak sohbetler, derin konular, sırlar, paylaşımlar… Kimseye söyleyemediğini*zi, en yakınınıza anlatamadığınız*ı, geçmişteki İzleri, geleceğe dairlerinizi, sadece ona anlatır olursunuz.
Kadın, erkek farketmez. Bir dost bulun.! Ama gerçek olsun.Aradığını*zda işinizi değil, sizi soran…Kötü gününüzde ev sahibi, iyi gününüzde kiracınız olsun.Anlatsın,* konuşsun, açık-seçik, korkmadan yaşasın. Güvensin.! Cinsiyeti olmasın.! Bir kartal kadar haşin, bir maymun kadar şaklaban, bir ceylan kadar narin olsun. Doğruları söylesin. Gözleriyle ve kalpten konuşsun. Yaşasın.! Doya doya yaşasın, doya doya yaşatsın.Beynin*den değil, yüreğinden versin.”Olsun varsın! paylaşırım.” desin.
Bir dostunuz olsun.Sizi ve benliğinizdekil*eri paylaşsın...Dos*t olsun.!
Ama…Gerçek bir dost..D O S T Ç A K A L I N…"​

'' Eski Bir Tapinak Yazıt'ı'' -7

Yıllar geçiyor... Geçecek...
Yılların geçmesine öfkelenme
Gençliğe yakışan şeyleri gülümseyerek teslim et geçmişe
Yapamayacağın şeylerin,
Yapabileceklerini engellemesine izin verme
Rüzgârın yönünü değiştiremiyorsan
Yelkenlerini rüzgâra göre ayarla
Çünkü dünya karşılaştığın fırtınalarla değil
Gemiyi limana getirip getirmediğinle ilgilenir​

Hiç bir zaman gülümsemekten vazgeçme ,
Üzgün olduğunda bile !
Gülümsemene kimin ,
Ne zaman aşık olacağını bilemezsin ..

Gezi parkına yürüdünüz, Meclise yürüdünüz, Anıtkabire yürüdünüz ama bir tek Allah'ın huzuruna yürüyemediniz!

Hayatımı 2 erkeğe adamak istiyorum; biri "Kızım sana yeni bir araba aldım" desin diğeri "Karıcım bu kredi kardı limitsiz" desin .

Canim benimmmm.. İyiki tanidiklarimin icerisindesin bende seni cok seviyorumm :dyg:

BİR ERKEĞİN GÖZÜNDEN..

Sen benim kız arkadaşım olma .
Sen benim Züleyha'm ol .
Sen benim Leylam ol .
Sen benim Ahiret yolculuğunda dostum ol .
Sen benim İlahim ol .
Sen benim Alyansımı takan ol .
... Sen benim Gülüm ol .
Sen benim Sevgilim ol .
Sen benim Helalim ol .
Sen benim Sabah uğurlayanım ol .
Sen benim Akşam karşılayanım ol .
Sen benim Çayımı veren ol .
Sen benim Gözlerine bakınca sıkıntılarımı unutacağım ol .
Sen benim Fatih Sultan Mehmed'ime Anne ol .
Sen benim Yavuz Sultan Selim'ime Anne ol .
Sen benim Yol arkadaşım ol .
Sen benim Sahura kaldıranım iftara bekleyenim ol .
Sen benim Beraber güleceğim ağlayacağım ol .
Sen benim Namusum ol .
Sen benim Herşeyim ol .

Sen benim manitam olma .

Kadınlar Allah'ın emanetidir .

Sen benim Emanetim ol . Sen benim kabul olmasını istediğim Dua'm ol ..

Canim kuzum benim :p Ne kadar simardik sabah sabah :srl:

Eeee doğum günü kızısın bugün şımarmayı en çok sen hakediyorsun fıstığım:dyg:
Hem herşeyin sana çok yakıştığı gibi şımarmak bile sana çoook yakışıyor ki :kiss:

:kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

inhale__exhale__your_life___1245521791.gif

Gün ışırken şehrin gözbebeklerinde
Yastığımın altına sakladığım sayısız düşümden firar edip
' Sığınıyorsun uykusuzluğuma '..

Geri