Rüya kimdir?

Konu sahibi son olarak 4399 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zeynepten gördüm hemen bende açayım dedim böyle bir konu :D
Adım Rüya. 1 ay sonra 18 yaşında olacağım inşallah :D Annem samsun, babam Ankara ve ben İstanbuldayım.
Biraz karmaşık.
Çatlak bir yapım vardır ama yerine göre psikologlara taş çıkartırım :D
Metal, rock, ve özellikle Teoman dinlemeyi sevsem de, garip bir şekilde keman çalıyorum. Bir ara piyanoya başlamıştım ama sonra bıraktım :D Yeni hedefim gitar :D
Öyle yani, genelde sıcakkanlı olduğumu söylerler.
Anlayacağınız üzere gevezeyimde.
Hedeflerime daha karar veremedim. bana kalsa yazar olacağım ama ailem abimin yolundan gidip kimya mühendisliği okumamı istiyor.
Bir günümü hiç hareket etmeden kitap okumaya ayırabilirim. Hatta birkaç günümü :D
Biraz karmaşık, ama yeterince özgür ve eğlenceli bir hayatım var :D
Sizinle de çabucak kaynaşmak istiyorummm :*

Seni tanıdığıma kendi adıma sevindim canım. :) Tavırlarından sıcakkanlı, sempatik olduğun anlaşılıyor. Sınavda başarılar dilerim. Yaşının gereği olsa gerek bıcır bıcırsın. Neşen hiç eksilmesin canım. :cici:

Tekrar hoşgeldin Rüya seni tanımak güzeldi. Zaten yayların psikologlukları bi ayrıdır vayhhh yaycaazım hoşgeldin :srl:

Seni tanıdığıma kendi adıma sevindim canım. :) Tavırlarından sıcakkanlı, sempatik olduğun anlaşılıyor. Sınavda başarılar dilerim. Yaşının gereği olsa gerek bıcır bıcırsın. Neşen hiç eksilmesin canım. :cici:

Çok teşekkür ederim :D
İyi dileklerin ve yorumların için :)

Tekrar hoşgeldin Rüya seni tanımak güzeldi. Zaten yayların psikologlukları bi ayrıdır vayhhh yaycaazım hoşgeldin :srl:

Dimi? :D Yay burçları işte :D

Sanırım benim bayan versiyonumsun . :) Hoş geldin .

Hoş geldin rüya =)

Teoman grubuna bir kişinin daha katılması harika oldu =)

Müzikle bu kadar yakın olman harika canım :cici:

Huzurlu ve mutlu ol hep :cici:

Kendinizi çok güzel anlatmışsınız. Aramıza tekrar hoşgeldiniz.

Seni tanıdığıma memnun oldum . ''Metal, rock, ve özellikle Teoman dinlemeyi severim.'' burası çok dikkatimi çekti , ortak bi yanımız varmış :p

Hemende benden gör yaz :*
Çok çok çok psikopatsın psikolaga baglayabiliyosun ama ah o derstleştiğimiz günler ordan tecrübeliyim yani :D

Hoş geldin rüya =)

Teoman grubuna bir kişinin daha katılması harika oldu =)

Müzikle bu kadar yakın olman harika canım :cici:

Huzurlu ve mutlu ol hep :cici:

Teoman grubu mu? :D
Kim , nerde, ne zaman? :D
İyi dileklerin için teşekkür ederiim :*

Kendinizi çok güzel anlatmışsınız. Aramıza tekrar hoşgeldiniz.
Hoşbuldum, :)

Seni tanıdığıma memnun oldum . ''Metal, rock, ve özellikle Teoman dinlemeyi severim.'' burası çok dikkatimi çekti , ortak bi yanımız varmış :p

Sevindiim. Çoğu kişi pek sevmiyor dinlediğim türleri, birileri çıktı sonunda :D

Hemende benden gör yaz :*
Çok çok çok psikopatsın psikolaga baglayabiliyosun ama ah o derstleştiğimiz günler ordan tecrübeliyim yani :D
Bitanem benim :*
Senin için psikolog rüya oluyorum been
Pozitif enerji yayan insan, smileylerine kurban. Hoşgeldin. :p

Ahahah, çok teşekkür ederim :D
Bazen öyle depresif hallerim oluyo ki anlatamam :)

bazı şeysileri alıntı yapamadım -beceriksizimdir- :D
Hepinize kocaman teşekkür :*

kendini guzel tanitmissin hosgeldin tekrar, yazilarin hep cok dogal sicakkanli

anlatım tarzına bakılıncada hiperaktif birisi olduğun anlaşılıyor cıvıl cıvıl bir kişiliğin var gayet güzel ifadeylerle anlatım yapmışsın istediklerin olur inşallah :)

baya hıperaktıfsınız ama teoman eskıden teomandı sımdı batırdı (:

Sizinle tanıştıma memnun oldum , çok deli dolu birine benziyorsunuz ,maşallah cıvıl cıvıl birisiniz .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri