Ruslar gelmezse ne olur?

• Kullanıcı Volina
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma
Konu sahibi son olarak 2616 gün önce görüldü
Ruslar buyuk ihtimal bu yaz trye gelmeyecek sizce durum ne olur tatil fiyatlari bu yaz ucuzlarmi veya ulke ekonomisini nasil etkiler

Antalya'ya iki hafta önce uğradığımda otellerin hala yüzde onunun dolduğunu öğrendim yaz ayında :) Öyle güzel kanpanyalar çıkarmışlarki günlüğü 500 tl olan oteller şimdiden rezervasyon yapılırsa günlüğüne 120 tl alıyolar herşey dahil :) suit odalarda 1200 tl ye kalınırken 300 tl gibi bir fiyata kalınıyor olmasına iyi güldüm :)

Bu ruslar hiç gelmesin bence

Yani birde cok pinti oluyorlar malum bizim Turk erkekleride bunlara para yediriyordur mutlaka pek fazla doviz getirdiklerini dusunmuyorum bende israil arap ve iranlilar iyi para birakiyor azerilerde

Gelmesinde bu esnaf Türk turistin değerini anlasın. Sen kalk yurt dışından gel 100 liraya kal ama kendi insanın gelince 300 lira. Böylelikle bazı şeylerinde farkına varmış olurlar.

Gelmesi zarara sokmazda aslında %200-%300 kar yapamaz yarı yarıya kar yapsa bile onlar için en ideal para.

Bir kaç rus turist le röpörtaj yaptılar birinin cebinden 20 euro diğerinden 30 euro çıktı
gelse ne olur gelmese ne olur.

Araplar gelir daha fazla yada İranlılar geçen yaz fazlasıyla vardılar zaten

ayrıca biz onlardan daha pahalı tatil yapıyoruz kendi ülkemizde aynı şartlarda şmidide gelemdiler diye bizimkilere pahalı yaparlar ne adaletsizlik ama

Domates satislari azalmis.
Bu sene antalyaya binlerce rus yerine 55 tane gelmis.
Yazik ya. Erkekler simdi kime hallenecek?

Turizm acisindan cok feci tabi.

Seks oraninda buyuk bir azalis olur.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Biraz zarar olur illaki ama bize faydası olur biraz ucuz tatil yaparız belki=)

Mekan sahipleri turistlere daha indirimli bize daha pahalı veriyordu odayı vs.
Bu yılda biz daha indirimli tatil yapalım çok mu? :D

plaj-magandalar%C4%B1_679784.jpg

Sessiz ve sakince avını ürkütmeden pusuya yatar ve beklerler ... günlerce ... haftalarca ... aylarca ...

Geri