-
-
-
-
-
gerçekten çok zor bir dil , ana diliniz gibi konuşabilmeniz için 2 3 yılınızı vermeniz gerekiyor SAD
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
aksansız almanca konuşan kişiler aklıma geliyor (kusmalık olay) xd , fransızca da aksanlı konusuncada adamın tekiyle muhabbet ediodum sürekli tükürüyor zor tabi .s (fransızca bilmiyorum tabikide ortamda denk geldim)flemenkçe , almanca ve fransizcadan sonra kulagı en tırmalayan dil harbiden iğrençler
Ya kişilerin kullanım şekli beni pek bağlamıyor da almanca yemek yiyip su icmek gibi ses cikariyor yani kelimelerin teleffuzu ya bir seyler ogutuyor , ya yutuyor , ya da kiriyor hep hiddetli ve kaba. Almancaya bir tek Rammstein parcalarinda tahammul edebiliyorum ki teleffuzu tasiyor solist ve parcanin alt yapisi. Adamin ses kalin , parca da hep bir vahset ve kotu olay argo kullaniliyor. Buda telaffuzun kulaga geldiginde climax yapmasina yol aciyor.aksansız almanca konuşan kişiler aklıma geliyor (kusmalık olay) xd , fransızca da aksanlı konusuncada adamın tekiyle muhabbet ediodum sürekli tükürüyor zor tabi .s (fransızca bilmiyorum tabikide ortamda denk geldim)
almanca , fransızca konuşan birileri görürseniz da bol tükürüklere maruz kalabilirsiniz ortamdan kaçın
Barda toplam üç ay çalışsın yeterli hatta eş bulup evlenebilir.Antalya’da bir otelde 1 ay komi olarak çalışmak yeterli bence.
Mantıklı skhfksdjBarda toplam üç ay çalışsın yeterli hatta eş bulup evlenebilir.
Ya kişilerin kullanım şekli beni pek bağlamıyor da almanca yemek yiyip su icmek gibi ses cikariyor yani kelimelerin teleffuzu ya bir seyler ogutuyor , ya yutuyor , ya da kiriyor hep hiddetli ve kaba. Almancaya bir tek Rammstein parcalarinda tahammul edebiliyorum ki teleffuzu tasiyor solist ve parcanin alt yapisi. Adamin ses kalin , parca da hep bir vahset ve kotu olay argo kullaniliyor. Buda telaffuzun kulaga geldiginde climax yapmasina yol aciyor.
Sadece bu sekil de tahammul edebiliyorum.
Bana tekme at"Mich dünkt,ich hör ein ganzes Chor von hunderttausend Narren sprechen."
Faust
1 sene maksimum o da anadilin gibi konuşmak istiyorsan.gerçekten çok zor bir dil , ana diliniz gibi konuşabilmeniz için 2 3 yılınızı vermeniz gerekiyor SAD