Rus vücut geliştirici Kuznetsova: Her kadın seksidir

Konu sahibi son olarak 1247 gün önce görüldü
Rus vücut geliştirici ve powerlifting şampiyonu Natalya Kuznetsova, Moskova’daki bir spor salonunda egzersiz tekniklerini gösterdi

8494883.jpg

Rus vücut geliştirici Natalya Kuznetsova, Russia Today (RT) kamerası önünde egzersiz yaptı.

8494884.jpg

8494885.jpg

Kadınlara kendilerine güvenmeleri yönünde mesajlar vermeyi de ihmal etmeyen Kuznetsova "Her kadın seksidir" ifadelerini kullandı.

8494886.jpg

8494887.jpg

8494888.jpg

Posta.com.tr

Dişi Hulk tosun gibi adamı tutumu yerden yere vurur.

Aşırı adeleli bir vucut. Bildiğin Arnold Schwarzenegger' i geçmiş tek fark bayan kafası.

İğrenç rus dediğin ince belli olur :D

Allahım affetsin de çok kötü be.
Ben bile daha seksiyim bundan. Şlkjlkj
Bir erkekte bile kasın fazlası iğrenç duruyorken sende berbat ötesi durmuş. :T:
Azı karar çoğu zarar diye boşuna dememişler.

İğrenç, bakarken bile içim ürperdi.

Azim,disiplin ve çok çalışmanın sonu.
Bunlari takdir edebilirim.

Vücut geliştirme konusunda yarışmalara katılanlar dahil bu tarz abartılara kaçanlarla yarım saat sohbet etmeniz, onların psikolojilerinin ne denli bozuk olduğunu anlamanıza yardımcı olacaktır diyerek bu bayanı da iğrenç ötesi buluyorum.

Kadinmiymis. Bana donme gibi geldi.

Kotu be.

Erkeğe bile bu kadarı yakışmıyorken

ya kızım sabah sabah kastın ha.

(kusmuk)

Elbette kadının derli toplu olanı makbuldür. Allison Stoke yada Nikki Blackketter gibiyse favlanabilir, bir hayranlık beslenebilir. Lakin fotoğraftaki ablamız olayı biraz abartmış ve "vayy babayın kemüğüne" tepkisini vermeme neden olmuştur. Bildiğin yapı markete dönmüş ve dosta düşmana korku salacak bir hüviyete bürünmüş.
Vakti zamanında halter yapan bir kız arkadaşım olmuştu. Beni cirit gibi atabileceğinden korkuyorken bu kadının cirit gibi atması bir yana, beni presleyebileceğine dair düşüncem daha bir yüksek. Yine de sözümü geri alıyorum, okur filan burayı. Bence yakışmış.

Kendi bedeni tabi ki ama kadınlara da olmuyor böyle.

Geri