Rus Hatun Sevmeyen Erkek

F
  • Kullanıcı Fenerbahçe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
en azından bıyıklı,sakallı kezban değiller :p

Afetler:D

Ben de rus sevmiyorum
mesele guzellikse "Hirvat kadinlari" derim
cok daha guzel bir irk ama Turk erkeklerini sevmiyolar irkci cogu, sansiniz yok :)
ama mesele guzelligin otesinde tarz meselesi ise "Fransiz" kadini diyorum
"Italyan erkek" de sevmem mesela Fransiz erkekleri daha cekici
bana ne oluyorsa

Bir isveç kızları etmiyorlar

Bence de Norvec kizlari daha guzel, at gibiler masallah :D

İzlandalılar daha güzel.d

Kendilerinden daha uzun boylu oldukları için mi acaba? Yoksa hiç böyle düşünen bir erkeğe denk gelmedim.

Konudaki erkekler uluslara ayrılmış resmen.Var olsun international erkekler.

Arka kapısı gıcır gıcır gıcırdıyordur.

Antalya'ya girişi yasaktır.
Girişi mi yasak tam yerli halkı olup çıktılar. Sarııı sarıı kimin yarııı gibi dolanıyürlar. Türk kızının heybetinin yanında onlar solda sıffır sıffır sıffır. Görüntü abideleri siziii.:dd

Kro herifler yüzünden alışılagelmiş ve kolpalaşmıştır rus hatunları. Rus kadın şöyle rus kadın böyle , abi ruslar yaaa
Özellikle doğulu arkadaşlar rus hatunları çok sever. Nedenini bilmiyorum ama yurt dışına çalışmaya giden atalarından kalma bir reflex kodlanmış olabilir dna`larına
Bir de istanbul laleli semtinde malatyalı&vanlı ataları vardır tekstil işi ile uğraşan onlarda bayılır. Zaten laleli rusların eskiden beri uğrak mekanıdır.
Bir de rus kadınların "slave" ruh halleri bu durumu tetikler. Ayrıca sordukları Türkiye'de yaşayan erkeklere "sizin kadinlar çog kaprisli sizda bundan skılıyor?" sorusu cabasıdır.
Olayları görüntü olsada tam olarak görüntü değil emin olun. Bizim ülkemizin kızları da güzel ama olay bundan daha karmaşık ve sancılı bir süreç aksjdhaksjhdk

Son düzenleme:
Sevmesi daha garip bence. Anlamlandiramam hatta abartı Rus guzellemelerini; minyon degiller, balık etli degiller, doğurgan bi auralari ve doğurganligi cagristiran kalca- meme aritmatikleri yok, sicak degiller, isveli degiller kisacasi erkek sosyal evrimiyle örtüsük bi yanlari yok.

Sevmesi daha garip bence. Anlamlandiramam hatta abartı Rus guzellemelerini; minyon degiller, balık etli degiller, doğurgan bi auralari ve doğurganligi cagristiran kalca- meme aritmatikleri yok, sicak degiller, isveli degiller kisacasi erkek sosyal evrimiyle örtüsük bi yanlari yok.
Bir daha düşün ksjdfhskjdhfksd , bu şarkıyı hiç sevmem ama klip aklıma geldi
Pompalanan reklam kısmı bu şekil , eh ülkemiz de fuhuş kısmında yabancı kadınların çoğunu rus kadınlar oluştururdu.
Ülke erkekleri eskiden 2 sarışın bilirdi. Banu alkan ve rus karıları lsdkfjlskdfjl

Ama getto kısmında işler farklı ajkshdkajsdhkasd

Son düzenleme:
Geri