Rus Deneyi (+18)

Konu sahibi son olarak 4358 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
abi bu ne ya. işkence resmen.

abi bu ne ya. işkence resmen.

Soğuk savaş dönemlerinde insanları canlı canlı yakalayıp 2 baş 2 kol gibi deneyler yapıyorlardı hatta Chernobyl vakasından sonrada bazı insanların mutasyona uğrayıp isnanlara saldırdıkları söyleniyor.

Link de koyar mısın? Göremiyorum..

Soğuk savaş dönemlerinde insanları canlı canlı yakalayıp 2 baş 2 kol gibi deneyler yapıyorlardı hatta Chernobyl vakasından sonrada bazı insanların mutasyona uğrayıp isnanlara saldırdıkları söyleniyor.

yaparlar da neye yaramış bu deney şimdi?

frankeştaynlığın anlamı ne.

Makine, kalp ve ciğer görevi yapıyor herhalde. Merak ettiğim acaba beyin fonksiyonları tam olarak çalışıyor mu yoksa sadece sese, dokunmaya, kokuya karşı mı duyarlı. Zombi tarzı bir şey mi oluyor yani? Rus bilim adamlarını açıklamaya davet ediyorum :D

Makine, kalp ve ciğer görevi yapıyor herhalde. Merak ettiğim acaba beyin fonksiyonları tam olarak çalışıyor mu yoksa sadece sese, dokunmaya, kokuya karşı mı duyarlı. Zombi tarzı bir şey mi oluyor yani? Rus bilim adamlarını açıklamaya davet ediyorum :D

Ben rus bilim adamı değilim ancak bir Aynştayn olarak açıklama yapıyorum sadece sese,dokunmaya, kokuya karşı duyarlı başka bir şey yapmıyor yani istersen al bir tane Kapıdan gelenlere hoş geldin felan der :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri