Rus birinin hangi dili konuşmayı öğrenmesi daha doğaldır ?

Konu sahibi son olarak 8 gün önce görüldü

Rus birinin hangi dili konuşması daha doğaldır ?

• Kullanılan toplam oy
    8
Rusca
Almanca
Türkçe
İngilizce

Konuşmayı olacak af buyurun =)

2leme düşmemek icin kararsız kaldın sanırım ?

lilithin_ Yarın cevapla sen :D

Bence konuyu yanlış açmışsın anketin başlıgı hangi dili konuşmalı doğal olarak insanlar Rusça dicek.
Konun başlığı ise hangi dili öğrenmeli çelişki var anlıcağın

Bence konuyu yanlış açmışsın anketin başlıgı hangi dili konuşmalı doğal olarak insanlar açmışsın Rusça dicek.
Konun başlığı ise hangi dili öğrenmeli çelişki var anlıcağın

Yok. Kürtçe Üniversite Açılmasıyla ilgili konuda. Kürtçe öğrenmeyi abest karşılayan arkadaşlara gönderme. Rus birinin ruscayı öğrenememesi saçma olur demi yasaklanması.

Yok. Kürtçe Üniversite Açılmasıyla ilgili konuda. Kürtçe öğrenmeyi abest karşılayan arkadaşlara gönderme. Rus birinin ruscayı öğrenememesi saçma olur demi yasaklanması.

Napıcan sonra o konuya bknz:bla bla konuda bile insanlar böyle diyor mu dicen çok saçma olmuş kimse anlamaz bunu şunu demesen.

Napıcan sonra o konuya bknz:bla bla konuda bile insanlar böyle diyor mu dicen çok saçma olmuş kimse anlamaz bunu şunu demesen.

Böylesini doğru görüyorum :) yaptım kurallara aykırılık varsa kaldırırım. Sacmaysa sacmalığını üstlenirim ben

bence rus kızlarının hepsi türkçe öğrensin
tanışıp kaynaşalım yani
insanlık adına çok önemli adımlar atarım diye düşünüyom kendi adıma
jdngdlng

rus erkeklerine de silah milah verin savaşa gönderin bişiler yapın

Rusları bilmiyorum ama sıcak memleketlerde (Antalya) sıcağın etkisinden sanırım, Türkler çok çabuk öğreniyor Rusçayı. güneş çakralarını açıyosa demek ki

Geri